Netflix

Netflix

Netflix experiment met betaald wachtwoord delen

Netflix is niks blij met al die gedeelde wachtwoorden. Meelurkende familieleden en kennissen tot in de vijfde graad leveren immers geen cent op.

Netflix

Netflix moet weer stevig slikken

Ooit leek voor Netflix een eeuwigdurende gouden toekomst weggelegd, maar de problemen blijven zich opstapelen bij de ooit baanbrekende videostreamer.

Netflix

Netflix en Microsoft vormen team

Netflix heeft laten weten dat Microsoft de wereldwijde advertentiepartner wordt voor de streamingdienst. Een wellicht ietwat verontrustend gegeven.

Netflix

Netflix koopt Roku?

De geruchten gaan dat Netflix het geplaagde Roku wil overnemen, wat wellicht de weg naar een ‘Netflix-stick’ opent.

Netflix

Netflix minder lekker in vel

Het gaat even wat minder lekker met Netflix, de aandelen klapten deze week in elkaar en het aantal abonnees loopt terug.

Netflix

Netflix jaagt op account-parasieten

Netflix is een vooralsnog voorzichtig offensief gestart tegen ‘account-parasieten’, ofwel mensen die niet tot uw huishouden behoren en toch meeliften op uw abo.

Netflix

Netflix biedt ruimtelijk geluid in iOS en iPadOS

Netflix is begonnen met de uitrol van ruimtelijk geluid (spatial audio) voor apparaten draaiend op iOS en iPadOS (iPhones en iPad’s dus).

Netflix

‘Netflix komt met game streaming’

Het is niet alleen streamen van beeld en geluid dat hot is, ook streamen van games is big business aan het worden. Zo ziet ook Netflix.

Netflix

Netflix introduceert stapsgewijs Play Something

Het vele thuiszitten en binge watching heeft u een beetje uit balans gebracht betreffende ‘wat moet ik nu weer kijken…’? Netflix helpt!

Netflix

Netflix timer voorkomt leegraken Android-foon

Voor een ieder die wel eens in slaap valt tijdens een binge watch-sessie op Netflix is er hoop: een timer voor Android-telefoons.

Netflix

Netflix regelt betere geluidskwaliteit voor Android

Het heeft even geduurd, maar ook bezitters van een Android-telefoon kunnen nu in potentie genieten van een betere Netflix geluidskwaliteit.

Netflix

Netflix verhoogt prijzen in VS en UK

Netflix verhoogt de prijzen van z’n Premium-abonnement in de VS en het Verenigd Koninkrijk. Of de EU ook aan de beurt komt?