web analytics

NAIM

Naim Audio

Naim Audio Sound System voor Pininfarina Battista

Naim Audio heeft speciaal voor de elektrische sportauto Pininfarina Battista een 1300 Watt ‘sound experience’ ontworpen voor wat muzikaal vertier onderweg.

Video – Multitest – de beste versterker voor 2500 euro

Het was weer tijd voor een flinke groepstest. Live op Youtube, samen met u. Uiteindelijk hebben we zaterdag 22-08-2002 zeven prachtige versterkers van rond de 2500 euro naast elkaar gezet. Drie zijn een beetje anders: de NAD is met 1800 euro de goedkoopste, de Advance Paris is een voor- eind combinatie. En de Prima Luna […]

Naim

Naim voegt Qobuz toe via firmware-update

Naim laat weten dat Qobuz via een firmware-update beschikbaar is voor de muziekstreamers van het merk. Voortaan luister u streams in de hoogst beschikbare kwaliteit.

iEar’

iEar’ Invites in het teken van Naim en Focal

De iEar’ Invites op 30 januari en 1 februari in de Amsterdamse vestiging van iEar staat in het teken van het Britse elektronicamerk Naim en het Franse luidsprekermerk Focal.

NAIM NAIT XS 3

Review Naim Nait XS 3

De Naim Nait XS 3 is een uitstekende analoge geïntegreerde versterker. Hij bezit voldoende inputs, zinvolle outputs, een klasse A hoofdtelefoonversterker en nu ook een fijne phonotrap. Hij is daarenboven gebruiksvriendelijk, heeft een uitstekende afstandsbediening en zit boordevol kwaliteitsvolle componenten.

Naim

Naim brengt AirPlay 2 en Siri naar streamers

Naim brengt via een firmware-update AirPlay 2 en Siri – beiden van Apple – naar een drietal streamers.

NAIM

Van Duppen Audio presenteert het laatste NAIM nieuws

Komende donderdagavond – 10 oktober – presenteert Van Duppen Audio in Venlo de nieuwe NAIM noviteiten. Maak kennis met de nieuwelingen van dit merk!

Multitest: Zeven geïntegreerde versterkers 5000 – 6500 euro

U zoekt een nieuw hart van het systeem: een nieuwe versterker. Geïntegreerd. Wellicht met een d/a-converter en/of streamer aan boord. Maar het moet een serieus apparaat worden. De beste in zijn klasse! Een topding…! Kracht, finesse, controle. Alles moet er zijn. Wij testen zeven versterkers in de prijsklasse 5000 euro tot 6500 euro. Zowel met […]

NAIM ND5 XS2

Review NAIM ND5 XS2

NAIM gaat al een tijdje mee in de streaming-wereld. We mogen er dus vanuit gaan dat deze Britten het spelletje wel kennen. Als ze dus met een nieuwe speler of serie (zoals Uniti) komen, dan kunnen we bijna niet wachten om een exemplaar in handen te krijgen. Deze keer: de gloednieuwe ND5 XS2. 

Shows onder het motto 'Mix and Match de ND555'

Shows onder het motto ‘Mix and Match de ND555’

Importeur Latham Audio heeft z’n dealers gevraagd een stel mooie shows rondom de NAIM ND555 netwerkspeler gecombineerd met een systeem naar keuze te organiseren.

NAIM is een oer-britse fabrikant van hoogwaardige audio-apparatuur. Het merk is opgericht in 1973 door Julian Vereker. NAIM is begonnen met het fabriceren van versterkers. Het eerste product was een NAP160 eindversterker. Al snel volgde een voorversterker: de NAC12. NAIM is een merk dat gelooft in voedingen. Elke apparaat is voorzien van een gigantische ringkern transformator. Tevens heeft het merk externe, upgrade voedingen beschikbaar.