N

Netflix

Netflix experiment met betaald wachtwoord delen

Netflix is niks blij met al die gedeelde wachtwoorden. Meelurkende familieleden en kennissen tot in de vijfde graad leveren immers geen cent op.

Nura

Nura NuraTrue Pro verliesvrije in-ears

Het Australische Nura probeert via een Kickstarter-campagne geld op te halen voor ontwikkeling van de NuraTrue Pro in-ear.

Netflix

Netflix moet weer stevig slikken

Ooit leek voor Netflix een eeuwigdurende gouden toekomst weggelegd, maar de problemen blijven zich opstapelen bij de ooit baanbrekende videostreamer.

Nubert

Nubert nuPro XS-8500 RC soundbar

Voor filmliefhebbers die in één klap klaar willen zijn is de Nubert nuPro XS-8500 RC soundbar – inclusief Dolby Atmos – wellicht een interessante en onder de streep ruimtebesparende optie.

Netflix

Netflix en Microsoft vormen team

Netflix heeft laten weten dat Microsoft de wereldwijde advertentiepartner wordt voor de streamingdienst. Een wellicht ietwat verontrustend gegeven.

NuPrime

NuPrime PRA-9X voorversterker

NuPrime heeft een nieuwe voorversterker uitgebracht, in de vorm van de PRA-9X. Het betreft een volledig gebalanceerd exemplaar.

Netflix

Netflix koopt Roku?

De geruchten gaan dat Netflix het geplaagde Roku wil overnemen, wat wellicht de weg naar een ‘Netflix-stick’ opent.

Review NuPrime Ida-8 geïntegreerde versterker

De NuPrime Ida-8 geïntegreerde versterker is al een tijdje verkrijgbaar maar omdat hij het zo goed deed in onze laatste bookshelf multitest verdient hij een volwaardige review. Deze versterker ‘matchte’ erg goed met elke luidspreker en stuurde die ook moeiteloos aan. De focus ligt vandaag dus bij NuPrime en Jason Lim met zijn interessante versterkers […]

North West Audio Show

North West Audio Show staat op springen

De North West Audio Show in de 2022-uitvoering – de eerste na Covid – staat op springen, het evenement in ‘t Engelse Cheshire vindt plaats op 18 en 19 juni.

NPO

Yade Lauren grote winnaar NPO FunX Music Awards

Yade Lauren is met drie prijzen de grote winnaar van de NPO FunX Music Awards. Daarnaast ontving Tim Hofman de FunX Power Award voor maatschappelijke impact.

Nubert

Nubert nuConnect ampX ook in wit

De Nubert nuConnect ampX is vanaf nu ook in de kleur wit leverbaar, zo meldt de Duitse fabrikant.

Netflix

Netflix minder lekker in vel

Het gaat even wat minder lekker met Netflix, de aandelen klapten deze week in elkaar en het aantal abonnees loopt terug.