Meridian

Meridian DSP5200SE

Review Meridian DSP5200 SE – Actief minimalisme

Als er één bedrijf hoog in de lijsten staat van innovatief bezig zijn op digitaal vlak, dan is het wel Meridian. De ‘vader’ van het merk – Bob Stuart – heeft heel wat innovaties op zijn naam staan. Nu gaan we het éven niet hebben over MQA. Als we even verder kijken dan dat (ietwat […]

Meridian

Meridian DSP8000 XE actieve speaker

Meridian brengt z’n nieuwe serie ‘Digital Active Loudspeakers’ uit, met als vlaggenschip de DSP8000 XE.

Meridian

Meridian high-end producten nu met ‘Works with Sonos’

Meridian heeft zich eveneens aangesloten bij het ‘Works with Sonos’ certificeringsprogramma. Beide merken werken nu naadloos samen.

Meridian

Meridian gaat partnerschip met HiPhi aan

Meridian ziet blijkbaar een mooie toekomst in de Chinese elektrische auto HiPhi, van Human Horizons. Vandaar dat ‘t een partnerschap is aangegaan.

Bob Stuart

Bob Stuart krijgt medaille voor z’n werk

Bob Stuart – bekend als onder meer bedenker van MQA en oprichter van Meridian – heeft een prestigieuze onderscheiding in de wacht gesleept.

Meridian

Meridian begint nieuw, informatief YouTube-kanaal

Meridian is een nieuw en informatief YouTube-kanaal begonnen onder de naam Meridian Audio Resources. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van deze fabrikant.

Meridian

Meridian presenteert DSP750 speaker voor in de muur

Meridian heeft de DSP750 actieve luidspreker uitgebracht, bedoeld voor muur-inbouw. Kortom: wél het geluid, maar niet een sta-in-de-weg.