McIntosh

McIntosh

McIntosh MR89 AM/FM-tuner

McIntosh presenteert de nieuwe MR89 AM/FM-tuner, zonder DAB+, een toch opvallende beslissing in met name Europa.

McIntosh Group

McIntosh Group overgenomen door investeerder

De McIntosh Group is overgenomen door de Amerikaanse private investeerder Highlander Partners, een gigant in z’n vakgebied.

McIntosh

McIntosh RS250 & RS150 streaming speakers

McIntosh presenteert de RS250 en RS150 actieve speakers, voorzien van draadloze streamingmogelijkheden en Bluetooth.

McIntosh

McIntosh standaard for topmodellen

McIntosh heeft precies passende standaards uitgebracht – twee in totaal om precies te zijn – voor z’n topmodellen versterkers.

McIntosh

McIntosh MCD85 SACD/CD-speler met USB

De nieuwe McIntosh MCD85 SACD/CD-speler beschikt over een USB-ingang waaraan u bijvoorbeeld uw computer als bron kunt koppelen.

McIntosh

McIntosh MHA200 AC hoofdtelefoonversterker met buizen

McIntosh heeft een compacte op buizen gebaseerde hoofdtelefoonversterker uitgebracht. De MHA200 AC zet uiteindelijk toch nog een gewicht van 4,8 kilo op de klokken.

McIntosh

McIntosh audio in Jeep Grand Wagoneer concept-auto

De Jeep Grand Wagoneer concept-auto wordt opgeluisterd met audio-apparatuur van McIntosh. Lekker deuntje voor op de weg erbij dus.

McIntosh

McIntosh presenteert MA352 AC hybride versterker

De McIntosh MA352 AC is een hybride versterker, wat betekent dat is voorzien in een transistor-eindtrap en een op buizen gebaseerde voorversterker.

Multitest: Zeven geïntegreerde versterkers 5000 – 6500 euro

U zoekt een nieuw hart van het systeem: een nieuwe versterker. Geïntegreerd. Wellicht met een d/a-converter en/of streamer aan boord. Maar het moet een serieus apparaat worden. De beste in zijn klasse! Een topding…! Kracht, finesse, controle. Alles moet er zijn. Wij testen zeven versterkers in de prijsklasse 5000 euro tot 6500 euro. Zowel met […]

Review McIntosh MTI100 met Sonus Faber Sonetto III

We zijn aanwezig bij Poulissen in Roermond om een drietal systemen te beluisteren. De eerste hebben we al online gezet. Nu tijd voor de tweede. Een lekker vreemd systeem dat bestaat uit een all-in-one van McIntosh: de MTI100. Deze kost zo’n 8500 euro. Samen met de Sonus Faber Sonetto III en kabels komt u rond […]

McIntosh

McIntosh presenteert C49 voorversterker

McIntosh heeft een nieuwe voorversterker uitgebracht. De C49 beschikt over de upgradebare DA1 Digital Audio Module, waarmee dit apparaat toekomstzeker is.