Marshall

Marshall

Marshall presenteert nieuwe Bluetooth-speakers

Het is (bijna) zomer en dus is het tijd voor nieuwe Bluetooth-speakers, zo moet Marshall gedacht hebben, nu ze drie nieuwe exemplaren wereldkundig maken.

Marshall

Marshall Willen mini-Bluetooth-speaker

De nieuwe Marshall Willen is een ultra-compacte Bluetooth-speaker die in de palm van uw hand past; meerdere exemplaren zijn combineerbaar.

Marshall

Marshall Motif ANC in-ears

Marshall presenteert z’n eerste van ANC voorziene in-ears. Genieten in stilte dus, maar dan wel met het typische design van deze fabrikant.

Marshall

Marshall Major IV: 80 uur speeltijd

De nieuwe Marshall Major IV is de nieuwe incarnatie in de serie populaire hoofdtelefoons van het merk. Onder meer draadloos laden is mogelijk.

Marshall

Marshall Emberton, groots gevoel in je handpalm

De Marshall Emberton Bluetooth-speaker ademt de stijl van een stevig rockconcert, maar past moeiteloos in de palm van je hand.

Marshall

Marshall Uxbridge Voice slimme speaker

Marshall heeft een alleraardigste en veelzijdige slimme speaker uitgebracht, waarbij de slimheid wordt verzorgd door Amazon’s Alexa die ‘alles’ voor u regelt.

Marshall

Marshall presenteert de Monitor II hoofdtelefoon met ANC

Marshall heeft een roemruchte geschiedenis op het gebied van podiumspeakers, maar maakt ook alleraardigste hoofdtelefoons. Zoals de nieuwe Monitor II.