Marantz

Marantz

Marantz presenteert CD 60 cd-speler

Marantz brengt een gloednieuwe cd-speler uit. De CD 60 kan daarbij meer dan alleen cd’tjes ten gehore brengen, ook met USB-media heeft ie geen moeite.

Marantz Model 40n

Review Marantz Model 40n – Met de ‘N’ van “Netjes!”

Uw redacteur heeft -als we even bij de hifi-hobby blijven – nog steeds spijt van één ding: de verkoop van een Marantz receiver. Een quadrophonisch monster. We gokken dat het om om een 4415 ging. Wat een heerlijke receiver was dat. maar ja: vroegah… Even terug naar nu; de tijd dat Marantz wat vintage kenmerken terugbrengt […]

Marantz

Marantz MODEL 40n geïntegreerde versterker

Marantz lanceert vandaag de geïntegreerde versterker MODEL 40n. Dit model biedt eenvoudig toegang tot een groot scala aan digitale muziek, podcasts en meer.

Marantz

Marantz introduceert HDMI-Switch VS3003

Marantz heeft een 3-in-1-uit 8K HDMI switch uitgebracht, typenummer VS3003. Koppel meerdere 8K-bronnen aan uw entertainmentsystem.

Marantz

Marantz presenteert AV8805A AV-voorversterker

Marantz heeft zijn nieuwe paradepaardje aangekondigd: de AV8805A, een 13.2 kanaalse AV- voorversterker met 8K HDMI 2.1 compatibiliteit. Het vorige model, de AV8805, kan ook worden geüpgraded naar specificaties met 8K HDMI 2.1-functionaliteit.

Marantz

Denon en Marantz leveren 4K/120 Hz en 8K HDMI-kit

Denon en Marantz leveren binnenkort de SPK618 HDMI-adapter, ontworpen om 4K/120 Hz en 8K compatibiliteitsproblemen te verhelpen. Getroffen klanten krijgen het apparaat gratis.

Live Multitest geïntegreerde versterkers 1200 – 1500 euro

Op zondag 28 februari 2021 hebben we weer een Live test gedaan. Deze keer met geïntegreerde versterkers tussen de 1200 en 1500 euro. We hebben zoals gewoonlijk alle fabrikanten aangeschreven die in ons syteem staan met een model die in deze test zou passen. Helaas is er wereldwijd een tekort aan onderdelen – met name […]

Marantz PM6007

Review Marantz PM6007 geïntegreerde versterker

Wij recensenten zijn rotverwend. We hebben toegang tot de nieuwste spullen op de markt en mogen met die spullen ook langdurig spelen van onze importeurs. Boys (girls natuurlijk ook) and toys zeg maar . We vertellen u dit omdat we de gloednieuwe Marantz PM6007 op bezoek hebben, een geïntegreerde versterker die met zijn klassieke look […]

Marantz

Marantz introduceert 8K Ultra HD AV surround-voorversterker

Marantz heeft de nieuwe AV7706 8K surround AV-voorversterker uitgebracht, die helemaal klaar is voor de toekomst van home cinema.

Marantz Model 30 SACD 30N

Review Marantz Model 30 en SACD 30N

Legacy… 50 jaar Model 30. Marantz viert dat op zijn manier: met een nieuwe Model 30, aangevuld met de SACD 30N: een multifunctionele bron. Streaming en optische media in één kastje. Handig. Wij gaan eens onze oren open zetten om te bepalen of dit duo een beetje muziek kan maken. 

Eerste indruk – Marantz Model 30 en SACD 30N

We hebben de Marantz Model 30 en SACD 30N nu een weekje in huis. Niet genoeg voor een complete review – er staan meer apparaten om naar te kijken – maar wel voor een eerste indruk. We hebben voor u onze eerste indrukken op video gezet. En tevens een sample-compilatie gemaakt. Op niet alleen de […]

Marantz

Marantz presenteert MODEL 30-serie

Marantz heeft de MODEL 30 geïntegreerde versterker en SACD 30n netwerk audio streamer en SACD-speler uitgebracht.