web analytics

M

Marshall

Marshall Major IV: 80 uur speeltijd

De nieuwe Marshall Major IV is de nieuwe incarnatie in de serie populaire hoofdtelefoons van het merk. Onder meer draadloos laden is mogelijk.

Marantz

Marantz introduceert 8K Ultra HD AV surround-voorversterker

Marantz heeft de nieuwe AV7706 8K surround AV-voorversterker uitgebracht, die helemaal klaar is voor de toekomst van home cinema.

Meridian

Meridian gaat partnerschip met HiPhi aan

Meridian ziet blijkbaar een mooie toekomst in de Chinese elektrische auto HiPhi, van Human Horizons. Vandaar dat ‘t een partnerschap is aangegaan.

Bob Stuart

Bob Stuart krijgt medaille voor z’n werk

Bob Stuart – bekend als onder meer bedenker van MQA en oprichter van Meridian – heeft een prestigieuze onderscheiding in de wacht gesleept.

McIntosh

McIntosh audio in Jeep Grand Wagoneer concept-auto

De Jeep Grand Wagoneer concept-auto wordt opgeluisterd met audio-apparatuur van McIntosh. Lekker deuntje voor op de weg erbij dus.

Melco Audio

Melco Audio digitale muziekbibliotheken klaar voor Roon

Melco Audio digitale muziekbibliotheken zijn klaar om Roon (ofwel Roon Ready) toe te voegen, zo laat importeur-distributeur Dimex weten.

Marantz Model 30 SACD 30N

Review Marantz Model 30 en SACD 30N

Legacy… 50 jaar Model 30. Marantz viert dat op zijn manier: met een nieuwe Model 30, aangevuld met de SACD 30N: een multifunctionele bron. Streaming en optische media in één kastje. Handig. Wij gaan eens onze oren open zetten om te bepalen of dit duo een beetje muziek kan maken. 

Magnat

Magnat Monitor Active 2000 actieve speaker

Magnat heeft een nieuwe, actieve luidspreker uitgebracht. De Monitor Active 2000 levert maximaal 35 Watt per kanaal.

Eerste indruk – Marantz Model 30 en SACD 30N

We hebben de Marantz Model 30 en SACD 30N nu een weekje in huis. Niet genoeg voor een complete review – er staan meer apparaten om naar te kijken – maar wel voor een eerste indruk. We hebben voor u onze eerste indrukken op video gezet. En tevens een sample-compilatie gemaakt. Op niet alleen de […]

Marantz

Marantz presenteert MODEL 30-serie

Marantz heeft de MODEL 30 geïntegreerde versterker en SACD 30n netwerk audio streamer en SACD-speler uitgebracht.

Merason

Merason Frérot, compacte DAC uit Zwitserland

Merason heeft de Frérot uitgebracht, het kleine broertje van de DAC-1 uit dezelfde stal. Maar vergis u niet in de mogelijkheden.

Marantz

Marantz presenteert Special Edition-modellen uit 12 serie

Marantz kondigt de Special Edition-modellen uit de 12 serie aan: de PM-12 Special Edition geïntegreerde versterker en de SA-12 Special Edition SACD-speler met DAC-modus.