LG

LG

LG HU915QE ultra short throw laserprojector

U wilt wel een projector, maar dan het liefst een die niet op een statief hoeft te staan of aan het plafond hangt? Dan is de LG HU915QE een uitkomst!

LG

LG brengt batterij-tv op wieltjesstatief uit

LG brengt het concept ‘mobiel’ ook naar huis. In de vorm van een op een van wieltjes voorzien statief geplaatste televisie.

LG

LG soundbar met omhoog gerichte center speaker

LG presenteert ‘s werelds eerste soundbar met daarin (onder meer) omhoog stralende center-speakers, wat voor nog meer onderdompeling moet zorgen.

Apple Music

Apple Music luisteren via LG tv’s

U kunt vanaf nu luisteren naar Apple Music via LG smart tv’s, inclusief 4K muziekvideo’s als u daar behoefte aan hebt.

LG

LG ontdekt televisie als reclamebord

Het lijkt erop dat LG de televisie als ultiem reclamebord heeft ontdekt. Dat zou je althans kunnen concluderen na het aanschouwen van de nieuwste update van River OS.

LG

LG XBOOM 360 RP4 portable speaker en lamp

LG heeft een nieuwe party-speaker uitgebracht die tevens fungeert als lamp, zowel bedoeld voor binnen- als buitengebruik. Om bijvoorbeeld een feestje mee op te luisteren.

LG

Oproltelevisie van LG nu verkrijgbaar in VS

De veelbesproken oprolbare televisie van LG is nu in de VS te koop. Voorzien va een absoluut astronomisch prijskaartje trouwens.

LG

LG realiseert 4K bij 120 Hz via firmware-update

Gamers zitten er al een tijdje op te wachten: 4K/120 Hz voor hun Xbox. LG biedt voor diverse televisies een firmware-upgrade aan die dat mogelijk maakt.

LG

Tidal streaming app op LG televisies

Tidal verschijnt op televisies van LG, en dat inclusief ondersteuning voor Dolby Atmos. Handig: een grootbeeld-overzicht van uw muziek!

LG

LG stopt met maken van smartphones

Slecht nieuws voor liefhebbers van LG smartphones: de fabrikant stopt met het produceren ervan. De concurrentie blijkt te groot, waardoor het over en uit is.

LG

LG showt transparante tv, klaar voor de toekomst

Als het aan LG ligt, is de toekomst van de tv transparant. Een concept-toestel laat alvast de mogelijkheden en voordelen zien.

LG

LG presenteert buigbare OLED gaming-tv

Gamers zitten ‘t liefst achter een gebogen scherm, terwijl filmliefhebbers dan weer een vlak scherm prefereren. LG lost het dilemma voor eens en altijd op.