web analytics

L

LG

LG stopt met maken van smartphones

Slecht nieuws voor liefhebbers van LG smartphones: de fabrikant stopt met het produceren ervan. De concurrentie blijkt te groot, waardoor het over en uit is.

Linn

Linn presenteert de gloednieuwe Linn Klimax DSM

De Linn Klimax DSM is een compleet herontwerp van het streamer-vlaggenschip dat al sinds 2007 velen weet te bekoren.

Lab 12 pre amp en dac

Review Lab12 pre1 en dac1 reference

Wie ons een beetje volgt weet dat we bij Alpha Audio niet echt iets met buisjes hebben. Toch hebben we vandaag maar liefst twee componenten met die gloeilampjes op het menu staan. Waarom vraagt u zich af? Wel dat vertellen we graag in onderstaand verhaal. Uiteraard is wat nuancering aan de orde want buizen in […]

LG

LG showt transparante tv, klaar voor de toekomst

Als het aan LG ligt, is de toekomst van de tv transparant. Een concept-toestel laat alvast de mogelijkheden en voordelen zien.

Lumïn

Lumïn IR-afstandsbediening voor alle Lumïn streamers

Lumïn presenteert een infrarood afstandsbedieningskit compatibel met alle streamers van deze fabrikant. Gemak dient de mens!

Loewe

Loewe presenteert serie OLED-tv’s bild i

Als onderdeel van de dealer roadshow presenteert Loewe voor het eerst de nieuw ontwikkelde productlijn bild i OLED televisies.

Loewe

Loewe presenteert audioportfolio muziek- en thuisbios

Loewe presenteert een nieuw audioportfolio voor veeleisende muziek- en thuisbioscoopfans en is daarmee weer helemaal terug op de markt.

Lumïn

LEEDH processing voor Lumïn streamers

Lumïn voegt LEEDH processing toe aan z’n streamers, dit zorgt bij digitale volumeregeling voor een aanmerkelijke verbetering van de geluidskwaliteit.

Linn

Linn Majik DSM netwerkspeler-versterker

Linn heeft de nieuwe Majik DSM netwerkspeler-versterker uitgebracht, inclusief een berg aan nieuwe features en mogelijkheden.

LG

LG tv’s in Zuid-Korea getroffen door oververhitting

Een serie OLED-televisies wordt door LG voorzien van een nieuwe voedingsmodule, waarmee oververhitting wordt voorkomen. In onze regionen lijkt het probleem niet op te te treden.

LG

LG geeft Apple TV-app Dolby Atmos

De Apple TV-app in LG televisies is na een update geschikt voor Dolby Atmos. Hebt u een smart tv van dit merk met deze app erop, dan hebt u geen losse Apple TV 4K meer nodig.

Lampizator

Lampizator brengt MM phono-voorversterker uit

Het Poolse Lampizator heeft de nieuwe MM2 phono-voorversterker uitgebracht. Uiteráárd gebaseerd op buizen.