L

Luxman

Luxman presenteert L-507Z

De Luxman L-507Z is de eerste van de nieuwe ‘Gen Z’-lijn aan apparatuur van het merk en betreft een geïntegreerde versterker.

LHY

LHY SW-8 netwerkswitch

De nieuwe LHY SW-8 netwerkswitch is speciaal ontwikkeld voor audiofiele toepassingen en gebaseerd op de Linksys LGS108.

LG

LG HU915QE ultra short throw laserprojector

U wilt wel een projector, maar dan het liefst een die niet op een statief hoeft te staan of aan het plafond hangt? Dan is de LG HU915QE een uitkomst!

Linn

Linn Organik DAC als retrofit-upgrade

Linn laat weten dat de Organik DAC nu ook beschikbaar is als retrofit-upgrade voor alle versies van de Klimax DS en DSM.

Lypertek

Lypertek PurePlay Z5

Het nog jonge Lypertek presenteert de PurePlay Z5, met zo’n beetje alles wat je van een capabele in-ear mag verwachten.

Multitest – De béste versterker voor 1000 Euro – 2022 editie

We hebben soms gewoon zin in een monstertest. Het is voor ons leerzaam en voor u biedt het inzicht in wat er te krijgen is en hoe producten ten opzichte van elkaar presteren. Deze keer hebben we acht versterkers naast elkaar gezet. We hebben alle versterkers gesampled, gemeten en beluisterd. Alles vindt u in dit […]

LG

LG brengt batterij-tv op wieltjesstatief uit

LG brengt het concept ‘mobiel’ ook naar huis. In de vorm van een op een van wieltjes voorzien statief geplaatste televisie.

Lake People

Lake People bestaat 35 jaar

Het Duitse Lake People bestaat alweer 35 jaar, een bedrijf dat u feitelijk kunt beschouwen als een ware duizendpoot op hifi-gebied.

LG

LG soundbar met omhoog gerichte center speaker

LG presenteert ‘s werelds eerste soundbar met daarin (onder meer) omhoog stralende center-speakers, wat voor nog meer onderdompeling moet zorgen.

Loewe

Loewe We.Hear portable speakers

Het Duitse Loewe heeft de in twee grootten beschikbare We.Hear portable speakers uitgebracht, verkrijgbaar in diverse kleuren.

Apple Music

Apple Music luisteren via LG tv’s

U kunt vanaf nu luisteren naar Apple Music via LG smart tv’s, inclusief 4K muziekvideo’s als u daar behoefte aan hebt.

Linn

Linn geeft Klimax LP12 opfrisbeurt

De nieuwe Linn Klimax LP12 heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. U treft er een nieuw cartridge, een nieuwe motor en een nieuwe voeding in aan.