KEF

KEF

KEF LSX II Wireless hifisysteem

De LSX II is in de woorden van fabrikant KEF ‘een hoogwaardig high-fidelity audio systeem dat voldoet aan alle behoeftes in home-entertainment’.

KEF

KEF LS60 draadloze jubileumspeakers

KEF bestaat 60 jaar, en om die mooie mijlpaal te vieren zijn vandaag de nieuwe LS60 draadloze zuilen gelanceerd.

KEF

iEar’ invites: KEF – 12,13 en 14 mei

KEF bestaat 60 jaar en viert dat met delen van bedrijfsgeschiedenis, luistersessies met de nieuwe Reference META, Blade META en de onthulling van een KEF Wereldprimeur!

KEF

KEF presenteert nieuwe Blade luidspreker

KEF onthult de nieuwste ‘Blade’ flagship floorstanding luidsprekers en een nieuw model van de grensverleggende ‘The Reference’ speaker.

KEF

Audiomerk KEF viert 60-jarig bestaan met eigen stichting

Om het zestigjarige jubileum te vieren introduceert het Britse audiomerk KEF een stichting en een nieuwe productlijn.

KEF

KEF introduceert ‘Charcoal Grey’ voor Mu3 earphone-collectie

Het Britse audiomerk KEF biedt een nieuwe kleurkeuze voor de echt draadloze Mu3 Noise Cancelling True Wireless in-ears, vanaf nu is ‘Charcoal Grey’ een optie.

KEF

KEF levert eerste Uni-Q driver array in samenwerking Lotus

Automerk Lotus en audiomerk KEF slaan de handen ineen. Vanaf de volgende generatie Lotus-sportwagens en premium elektrische lifestyle-voertuigen voorziet KEF de geluidsinstallaties, beginnend met de nieuwe Lotus Emira.

KEF

KEF Mu3 échte in-ears met ANC

KEF heeft een nieuwe in-ear met ANC uitgebracht: de Mu3. Vormgegeven door de Britse industrieel ontwerper Ross Lovegrove die al voor heel wat grote namen heeft gewerkt.

KEF

KEF presenteert nieuwe Uni-Core technologie

De nieuw aangekondigde Uni-Core-technologie van KEF zorgt voor meer lage tonen in bij compactere afmetingen; een interessante oplossing.

KEF

KEF LS50 Wireless II draadloze luidsprekers

De nieuwe KEF LS50 Wireless II speakers zijn de opvolgers van de geliefde en bekroonde voorgangers uit 2018 met diverse verbeteringen aan boord.

KEF

KEF KW1 draadloze adapter voor subwoofer

KEF heeft de KW1 aangekondigd, een draadloze adapter speciaal bedoeld voor de subwoofers Kube en KF92 van dit merk.

KEF

KEF komt met inbouwspeaker Ci3160REF-THX

Voor een ieder die liever geen ‘lompe speakers’ in de huiskamer wenst, komt KEF binnenkort met de Ci3160REF-THX die u in de muur bouwt.

KEF – Kent Engineering and Foundry – is een Britse luidsprekerfabrikant. KEF is i 1961 opgericht door Raymond Cooke. Grappig detail is dat Cooke in 1979 OBE is gemaakt – een koninklijke onderscheiding – door Elizabeth II. KEF heeft een grote lijn producten. Hoewel GP – Golden Peak, Hong Kong – KEF heeft gekocht, wordt de complete ontwikkeling nog steeds in Engeland gedaan. Zelfs in Tovil, waar KEF van origine is gevestigd. Een historisch model van KEF is en blijft de LS5/1A voor de BBC. Later is daar nog een LS3/5A gekomen met speciale units. De coaxiale unit waar KEF nu zo bekend mee is, is geïntroduceerd in 1988. De eerste serie is de Uni-Q, C-serie van KEF. Inmiddels zijn de Uni-Q drivers in praktisch alle KEF-producten te vinden.