Keces

Keces

Keces IQRP-3600 hoogvermogen netfilter

Een netfilter komt heel goed van pas om uw hifi-apparatuur van schone voedingsspanning te voorzien; Keces zorgt met de IQRP-3600 voor een stevige basis.

KECES

KECES Audio IQRP-1500 Ultimate Power Conditioner

KECES presenteert de Audio IQRP-1500 Ultimate Power Conditioner, een apparaat dat aan de uitgang voor een zo schoon mogelijke netspanning moet zorgen.

Keces

Keces presenteert nieuwe phono-voorversterker

Het Taiwanese Keces heeft een nieuwe phono-voorversterker met de naam Sphono uitgebracht, samen met een bijbehorende voeding.

Keces E40

Review Keces E40 geïntegreerde versterker

In de wereld van betaalbare hifi kom je al snel uit bij een aantal gevestigde waarden maar wie wat dieper graaft vindt vaak pareltjes buiten de geijkte paden. Vandaag testen we wederom een geïntegreerde versterker maar eentje van een minder evident merk. Een merk dat vooral gekend is voor zijn voedingen. We hebben het over […]

Overzicht voedingen voedingetest

Multitest externe 12-volt voedingen

Externe voedingen: het lijkt wel het nieuwe audioproduct! Reden genoeg voor ons om eens te kijken wat er te krijgen is en er een stel naast elkaar te zetten. Maar we gaan niet alleen luisteren. Dat kan iedereen. Nee… we gaan ook meten. Met wat hulp, want wij hebben – helaas – nog geen AudioPrecision […]