JBL

JBL

JBL presenteert Live Pro 2 in-ear

JBL introduceert de Live Pro 2, echt draadloze in-ears met True Adaptive Noise Cancelling met slimme ambient-functies en verbeterde batterijduur.

JBL

JBL Tune Flex met ‘Sound Fit’ technologie

De JBL Tune Flex zijn de eerste oordopjes voorzien van JBL’s ‘Sound Fit’, waardoor je iedere dag luistert op een manier die jou – letterlijk – het beste past.

JBL

JBL Quantum TWS voor gamers

Onderweg gamen met uitstekende geluidskwaliteit? Daarvoor is er de nieuwe JBL Quantum TWS.

JBL

Doja Cat kondigt samenwerking met JBL aan

Doja Cat kondigde haar global ambassadeurschap met JBL aan tijdens de Grammy Awards in Las Vegas. Het is daarmee weer een grote naam die JBL als ‘gezicht’ binnenhaalt.

JBL

JBL Bluetooth speakers met lichtshow

De nieuwe 360-graden rondom stralende en van een lichtshow voorziene JBL 5 is uitgebracht in een opgefriste versie. Ook is er de vernieuwde BoomBox 3.

JBL

JBL Flip 6 op komst

Vanaf november dit jaar is de gloednieuwe JBL Flip 6 portable Bluetooth-speaker leverbaar, met interessante vernieuwingen aan boord.

JBL L52: gekrompen klassieker voor op bureau

JBL realiseerde zich dat er een behoorlijke markt is voor compacte boxen voor op het (werk)bureau, in de slaapkamer of voor kleinbehuisden. Het resultaat is de JBL L52.

JBL

JBL L75ms, oud in een nieuw jasje

De nieuwe L75ms is niet het eerste model dat JBL in een modern jasje giet. De speaker oogt retro, maar biedt onder de motorkap alle moderne streaming-opties.

JBL

JBL tekent Martin Garrix als nieuwste ambassadeur

Martin Garrix is de nieuwste superster die zich als ambassadeur aansluit bij JBL. Martin is een van de jongste en meest succesvolle DJ’s en producers van het moment.

JBL

JBL Live PRO+ in-ear hoofdtelefoon

Oordopjes ofwel in-ears blijven mateloos populair, zeker als het ook nog eens echt volledig draadloze exemplaren zoals deze nieuwe van JBL zijn.

JBL

Voetballegende Virgil van Dijk JBL’s nieuwste ambassadeur

Twee iconen slaan de handen in één. Voetbalicoon Virgil van Dijk sluit zich aan bij audiomerk JBL als kersverse ambassadeur, zo laat de fabrikant weten.

JBL

JBL presenteert Bar 5.0 voor bioscoopgeluid

JBL heeft de nieuwe Bar 5.0 uitgebracht, een soundbar met onder meer virtueel Dolby Atmos aan boord voor een onderdompelende geluidservaring.