J

JBL

JBL presenteert Live Pro 2 in-ear

JBL introduceert de Live Pro 2, echt draadloze in-ears met True Adaptive Noise Cancelling met slimme ambient-functies en verbeterde batterijduur.

JBL

JBL Tune Flex met ‘Sound Fit’ technologie

De JBL Tune Flex zijn de eerste oordopjes voorzien van JBL’s ‘Sound Fit’, waardoor je iedere dag luistert op een manier die jou – letterlijk – het beste past.

JBL

JBL Quantum TWS voor gamers

Onderweg gamen met uitstekende geluidskwaliteit? Daarvoor is er de nieuwe JBL Quantum TWS.

JBL

Doja Cat kondigt samenwerking met JBL aan

Doja Cat kondigde haar global ambassadeurschap met JBL aan tijdens de Grammy Awards in Las Vegas. Het is daarmee weer een grote naam die JBL als ‘gezicht’ binnenhaalt.

JVC

JVC DLA-NP5 4K projector

JVC presenteert de DLA-NP5, een ‘instapmodel’ 4K-projector die een maximale resolutie verversingsfrequentie van 120 Hz ondersteunt.

Jabra

Jabra Elite 4 Active echt draadloze in-ears

Het Deense Jabra presenteert de Elite 4 Active; zoals de naam al een beetje doet vermoeden voor de meer actieve personen onder ons.

JBL

JBL Bluetooth speakers met lichtshow

De nieuwe 360-graden rondom stralende en van een lichtshow voorziene JBL 5 is uitgebracht in een opgefriste versie. Ook is er de vernieuwde BoomBox 3.

JCAT

JCAT Optimo S ATX lineaire pc-voeding

JCAT heeft een unieke, 100 procent lineaire PC-voeding uitgebracht in de vorm van de Optimo S ATX, perfect voor ‘de audio-pc’.

Jabra

Jabra Elite 7 Pro voor spraak en muziek

Jabra staat vooral bekend om z’n handsfree communicatiemiddelen, maar timmert ook aan de weg wat muzikale headsets betreft.

Jcat USB XE - Optimo Nano

Jcat USB XE en Pico Nano – Schoonheid van binnen

We hebben al eerder geschreven over de Jcat NET XE pci-express kaart. Een netwerkkaart van het Poolse Jcat. We gebruiken al langer pci-express kaarten van Jcat en keer op keer zijn we verrast door hoe goed het werkt. De ‘Femto’-serie brengt meer rust en vloei in vergelijking met standaard usb- en netwerkkaarten. De duurdere XE-lijn […]

JBL

JBL Flip 6 op komst

Vanaf november dit jaar is de gloednieuwe JBL Flip 6 portable Bluetooth-speaker leverbaar, met interessante vernieuwingen aan boord.

JCAT

Purifi presenteert Pure Sound versterkermodule

Purifi presenteert de een-kanaals klasse D eindversterkermodule Pure Sound, bedoeld voor inbouw in apparatuur.