I

Isotek

IsoTek met nieuwe netfilters en stekkerdozen

Distributeur IDC Klaassen laat weten dat IsoTek met nieuwe netfilters en stekkerdozen komt. Ideale onderdelen om als kers op de taart uw hifi-installatie mee te voeden.

Blowin’ In The Wind

Uniek exemplaar Blowin’ In The Wind

Bob Dylan heeft een nieuwe versie van Blowin’ In The Wind opgenomen. Er verschijnt slechts één exemplaar van de opname, op Ionic Original.

IsoTek

IsoTek V5 Elektra netfilter

IsoTek heeft een nieuw netfilter uitgebracht; de V5 Elektra is voorzien van zes uitgangen terwijl uitbreiden tot de mogelijkheid behoort.

IKEA

IKEA Obegränsad platenspeler

IKEA lijkt de smaak te pakken te hebben wat elektronica betreft, de nieuwste hifi-telg is de Bluetooth-platenspeler Obegränsad.

Ionic Originals

Ionic Originals: nieuw medium in de maak

U bent liefhebber van analoge muziek, maar vindt het wel jammer dat uw vinyl relatief snel slijt? Dan is Ionic Originals wellicht wat voor u!

IFA

IFA 2022 gaat dit jaar door

Wat de organisatie van IFA betreft staan alle lichten voor de editie van dit jaar op groen en vindt het evenement als ‘vanouds’ plaats van 2 tot en met 6 september in Berlijn.

Hoe goed werkt luidsprekerontkoppeling? Townshend, Isoacoustics, Primacoustic

Op zondag 24 april hebben we een drietal speaker ontkoppelingssystemen voor u geprobeerd. De Townshend seismic isolation platforms, Isoacoustics Gaia II en de Primacoustic RX12. We hebben deze onder een set ATC SCM40A geplaatst om te beluisteren wat het doet. En ja: de verschillen zijn groter dan we hadden gedacht! 

Integrated Systems Europe

Integrated Systems Europe (ISE) 2022

Nu de teugels wat Covid betreft flink gevierd zijn, duiken de eerste bekende namen qua beurzen weer op, zoals bijvoorbeeld Integrated Systems Europe.

iFi

iFi Zen Air-serie: heerlijk betaalbaar

Veel apparatuur die iFi in het assortiment heeft is al behoorlijk betaalbaar, maar de Air-serie maakt het allemaal nog bereikbaarder.

iFi

iFi Audio Zen One Signature DAC

iFi Audio heeft de nieuwe Zen One Signature DAC uitgebracht, die tevens z’n hand niet omdraait voor Bluetooth.

In-Akustik

In-akustik LS-404 Micro-Air luidsprekerkabel

De nieuwe In-Akustik LS-404 van Mikro-Akustik is met de hand gemaakt en kan meteen als het vlaggenschip van de kabel (en veel meer!) fabrikant beschouwd worden.

Intel

Intel cpu’s ondersteunen geen UHD Blu-ray meer

Intel is gestopt met de ondersteuning voor UHD Blu-ray in z’n CPU’s. Het gaat dan om de nieuwere generatie processoren.