G

Google

Google TV ondersteunt profielen

Het heeft even geduurd, maar Google TV – de opvolger van het aloude Android TV – ondersteunt nu ook gebruikersprofielen.

Grimm Audio

Grimm Audio Nano Legs voor LS1

Met de nieuwe LS1 Nano Legs van Grimm Audio plaatst u de LS1 luidspreker desgewenst op een tafel of dressoir, ideaal voor kleiner behuisden.

Grimm Audio

Grimm Audio MU1: ‘spectaculaire update’

Voor de Grimm Audio MU1 staat in woorden van de fabrikant een ‘spectaculaire update’ klaar, met bijvoorbeeld nog meer verfijning voor up- en downsampling.

Google

Google Pixel 6 leert meer DAC’s kennen

De Google Pixel 6 kan na een voor later dit jaar op de rol staande update overweg met meer USB-DAC’s, wat altijd prettig is.

Android TV

Android TV 12 verschijnt later dit jaar

Android TV versie 12 moet ergens later dit jaar uitkomen, wanneer precies is nog niet bekend en wat features betreft is ‘t ook nog wat koffiedik kijken.

Genelec

Genelec 6040R actieve speaker

De 6040R van Genelec is een actieve luidspreker met onder meer een ruimtemeetfunctie aan boord, die zorgt voor optimale aanpassing aan de luisterruimte.

Gold Note

Gold Note viert tiende verjaardag

Het Italiaanse Gold Note heeft een mooie mijlpaal bereikt: het bestaat alweer tien jaar!

Google

Goedkopere Google Chromecast op komst?

Volgens geruchten werkt Google aan een goedkopere 1080p-versie van de Chromecast met Google TV, om de concurrentie bij te benen.

Google

Chromecast met Google TV krijgt update

De Chromecast met Google TV krijgt een broodnodige update, na maanden wachten op bugfixes voor onder meer Dolby Vision.

Grado

Grado presenteert reference-serie hoofdtelefoons

De nieuwe reference-serie hoofdtelefoons van Grado is gemaakt van een aantal bijzondere materialen, waaronder hennep-hout en meer exotisch spul.

Review Grimm Audio UC1 – Ultimate Class

Waarom testen wij nu weer een studio-converter? Sterker nog: een universele converter die analoog naar digitaal én digitaal naar analoog kan omzetten. Met 1001 manieren om het te schakelen. Wat heeft u – de hifi-liefhebber – hier nu weer aan? Goede vraag. De Grimm UC1 intrigeerde ons; daarom wilden we het graag even bekijken en […]

Grell

Grell presenteert TWS/1 echt draadloze in-ear

Het Duitse Grell – opgericht door geluidstechnicus en hoofdtelefoon-ontwerper Axel Grell heeft de echt draadloze TWS/1 in-ear uitgebracht.