Fidelizer

Fidelizer

Fidelizer versie 8.9 uitgebracht

Dé audiotool voor Windows – Fidelizer – heeft een update naar versie 8.9 gekregen en is daarmee Windows 11 compatibel geworden.

Fidelizer

Fidelizer 8.8: een stuk beter geluid uit Windows

Fidelizer is bedoeld om het onderste uit de kan te halen wat de geluidskwaliteit van een op Windows draaiend systeem betreft, eindelijk prioriteit voor kwaliteit!

Fidelizer Etherstream

Review Fidelizer Etherstream switch

We kunnen het verhaal niet mooier maken dan dat het is. De Fidelizer Etherstream – wat een gemodificeerde SG110D is – brengt weliswaar iets meer rust en focus: het verschil is klein. En de 350 euro premium is het niet waard. Een standaard Cisco SG110D-08 met een Sbooster klinkt beter en is onder aan de streep gewoon goedkoper. Wij zouden 149 euro een betere prijs vinden. Dan betaalt u iets extra voor de componenten en het werk. En dan houdt de fabrikant nog steeds een gezonde marge. Bijna 400 euro is gewoon te duur.

Testpanel Switch Test

Zeven switches voor streaming audio getest – Blind!

 Het zal de vaste lezers niet ontgaan zijn dat we afgelopen weekend een test hebben uitgevoerd met switches. Deze was live te volgen via ons Youtube-kanaal. Inmiddels staat de stream ook op Alpha Audio om terug te kijken. In de blindtest hebben uiteindelijk negen lezers zeven switches beluisterd. Na elke ronde hebben ze een score […]