F

Fidelizer

Fidelizer versie 8.9 uitgebracht

Dé audiotool voor Windows – Fidelizer – heeft een update naar versie 8.9 gekregen en is daarmee Windows 11 compatibel geworden.

Finite Elemente

Finite Elemente Pagode MKII Carbon Edition

Importeur More Music stelt u graag de nieuwe Pagode MKII Carbon Edition van Finite Elemente voor, een audiorack uit de topklasse.

Furutech

Furutech V1 NCF (Ltd. Ed.) voedingskabel

Furutech heeft in een zeer beperkte oplage een naar eigen zeggen ‘state of the art’ Powercord op de markt gebracht: De Project V1 NCF.

Triple Test bookshelf speakers – 1000 Euro – Sonus Faber – Focal – Elac

Op zondag 27 maart hebben we drie heerlijke sets bookshelfs live voor u beluisterd. We hebben deze tevens gemeten én gecombineerd met drie versterkers. Dit om een compleet beeld te vormen. Het was daardoor een ietwat complexe livestream, maar zeker wel interessant. Tenminste: dat vonden wij, want de uitslag was toch wel verrassend. Waarom? Lees […]

Fezz Audio

Fezz Audio Mira Ceti Mono en Sagita

Het Poolse Fezz Audio presenteert de Mira Ceta Mono eindversterker en de bijpassende Sagita voorversterker.

Final Audio

Final Audio UX3000 met geoptimaliseerde ANC

Het Japanse Final Audio heeft de UX3000 hoofdtelefoon uitgebracht, die moet afrekenen met de nadelen van ANC.

Ferrum

Ferrum Erco DAC-hoofdtelefoonversterker

Het Poolse Ferrum – onderdeel van HEM – heeft de Erco DAC annex hoofdtelefoonversterker uitgebracht.

Fyne Audio

Fyne Audio F500SP boekenplankspeakers

De gloednieuwe Fyne Audio F500SP boekenplankspeakers beschikken over een coaxiale driver en zijn een uitbreiding op de standaard 500-serie.

Review Final Model 12 – Ultiem inzicht

Het Nederlandse Final is terug. En hoe! Natuurlijk maakt het bedrijf nog steeds elektrostaten – in Veldhoven om precies te zijn – en zijn er zowel hybride modellen als full range panelen; ze hebben elk element van de elektrostaat bekeken en verbetert. Wij testen de (sort of) full range Final Model 12. 

Furutech

Furutech LineFlux NCF RCA-kabel

Furutech heeft de nieuwe LineFlux NCF RCA-kabel uitgebracht, voorzien van nieuwe CF-102 connectors.

Review Final model 5 hybrid – transparantie ten top

Elektrostatische luidsprekers hebben altijd wel tot de verbeelding gesproken. Een doorzichtig paneel waar kraakhelder geluid uit komt; dat is gewoon maf als je dat de eerste keer hoort en ziet. Ook is de presentatie totaal anders, omdat het een dipool luidspreker is. Oftewel: hij straat naar voren én naar achteren. Kortom: alles is maf bij […]

Fidelizer

Fidelizer 8.8: een stuk beter geluid uit Windows

Fidelizer is bedoeld om het onderste uit de kan te halen wat de geluidskwaliteit van een op Windows draaiend systeem betreft, eindelijk prioriteit voor kwaliteit!