EPOS

EPOS

EPOS introduceert de EXPAND Vision 5

EPOS introduceert tijdens ISE de nieuwe EXPAND Vision 5: een videobar met krachtige speakers en een groothoeklens.

EPOS

EPOS op ISE 2022 Barcelona

Langzaam aan komen ‘de grote beurzen’ weer op gang, zo ook ISE 2022 te Barcelona, alwaar EPOS ook aanwezig is met de nieuwste ontwikkelingen rondom het EXPAND-assortiment.

EPOS

EPOS: Goed geluid op werk, ook na de pandemie

Uit een in opdracht van EPOS uitgevoerd onderzoek blijkt dat ook na de pandemie hoogwaardige audio essentieel blijft voor de productiviteit en het comfort van werknemers.

EPOS

EPOS: rapport rol technologie in hybride werken

Thuiswerken en vooral hybride werken lijken een gouden toekomst tegemoet te gaan. EPOS onderzocht de rol die technologie speelt in deze mengvorm van thuis- en kantoorwerk.

EPOS

EPOS introduceert de IMPACT D-serie

EPOS kondigt de lancering aan van de IMPACT D-serie aan: een reeks lichte, comfortabele en draadloze headsets.

EPOS

EPOS: werknemer blijft liefst thuiswerken

Volgens EPOS blijft het grootste deel van de werknemers liefst gewoon permanent thuiswerken, werkgevers zien dat minder zitten helaas.

EPOS

EPOS: Hoogwaardige audio-oplossingen bepalend

EPOS zegt dat hoogwaardige audio-oplossingen bepalend voor welzijn, efficiëntie en professionele uitstraling van hybride werkers zijn. 61% van de eindgebruikers zegt dat zij met de juiste technologische oplossingen beter en professioneler worden.

EPOS

EPOS presenteert de EXPAND Vision 3T

EPOS, dat deel uitmaakt van de Demant Group en voortbouwt op 115 jaar ervaring in innovatie en geluid, onthult de EXPAND Vision-serie.

EPOS

EPOS: Hoogwaardige audio essentieel voor onderwijs op afstand

1,6 miljard kinderen in bijna 200 landen kregen het afgelopen jaar buiten het klaslokaal onderwijs, zo laat EPOS weten. Goede geluidskwaliteit is daarbij onontbeerlijk.

EPOS

EPOS introduceert de ADAPT 100-serie

EPOS presenteert de ADAPT 100, een headset die speciaal ontwikkeld is voor de hybride professional.

EPOS

EPOS gaat samenwerken met Aston Martin Cognizant Formula One Team

EPOS gaat als Global Audio Partner een samenwerking aan met Aston Martin Cognizant Formula One Team; ‘Baanbrekende audiotechnologie en innovatieleiders gaan het team aansturen’.

EPOS

EPOS Google Meet- en Google Voice-certificering voor ADAPT-headsets

EPOS kondigt aan dat de ADAPT 360, ADAPT 460 en ADAPT 560 headsets gecertificeerd zijn voor Google Meet en Google Voice. Dit moet leiden tot een verbeterde geluidservaring.