web analytics

E

EarFun

EarFun presenteert Air Pro met noise cancelling

De nieuwe EarFun Air Pro zijn niet alleen echt draadloze in-ears, ze beschikken ook over ANC én een aantrekkelijk prijskaartje.

EPOS

EPOS gaat samenwerken met Aston Martin Cognizant Formula One Team

EPOS gaat als Global Audio Partner een samenwerking aan met Aston Martin Cognizant Formula One Team; ‘Baanbrekende audiotechnologie en innovatieleiders gaan het team aansturen’.

Erzetich

Erzetich Medousa hybride hoofdtelefoonversterker

Het Sloveense Erzetich heeft de nieuwe Medousa hoofdtelefoonversterker uitgebracht. Een hybride exemplaar.

Multitest – De beste switch voor streaming audio

Data is data… Een 1 is een 1 en een 0 is een 0. Klopt als een bus. Waarom testen we dan netwerk-switches? Die maken toch geen datafouten? Immers: er zijn stokoude protocollen voor datatransmissie. Protocollen die zich al decennia bewijzen. Klopt ook… Maar er zijn meer factoren die een rol spelen. En die hebben […]

EPOS

EPOS Google Meet- en Google Voice-certificering voor ADAPT-headsets

EPOS kondigt aan dat de ADAPT 360, ADAPT 460 en ADAPT 560 headsets gecertificeerd zijn voor Google Meet en Google Voice. Dit moet leiden tot een verbeterde geluidservaring.

Elipson

Elipson presenteert Heritage XLS15

De nieuwe Elipson Heritage XLS15 speakers ogen als ontsnapt uit de jaren zeventig van de vorige eeuw, heerlijk retro en ook wel een beetje stoer dus.

Estelon

Estelon presenteert de Forza jubileumeditie

Estelon bestaat 10 jaar, en zoals dat gaat bij dergelijke mijlpalen is dat niet alleen reden tot een feestje maar leidt het ook tot een jubileum-editie.

Elac FS407

De beste vloerstaander voor 4000 euro

Op 13 en 20 december hebben we bij Alpha in totaal acht vloerstaande luidsprekers getest. Live op Youtube. Mét livemuziek. Het was een geweldige ervaring dat zo aan te pakken. En het had niet gekund zonder de steun van de deelnemers, de band, het complete team achter de streams én u als kijker! Laten we […]

EPOS

EPOS brengt nieuwe EPOS Connect App uit

EPOS heeft vandaag de nieuwe EPOS Connect App uitgebracht. Deze app is speciaal ontworpen voor het nieuwste vlaggenschip, de ADAPT 660, en voor zijn voorganger, de MB 660-headset.

EPOS

EPOS: Audiokwaliteit leidend voor internationale bedrijven

Natuurlijk ziet u in de meeste bedrijven geen high-end hoofdtelefoons in dagelijks gebruik, maar audiotechnologie schrijdt daar ook voort zo leren we van EPOS.

EPOS

EPOS breidt portfolio ‘Microsoft Teams’ UC-headsets uit

EPOS breidt het portfolio UC-headsets gecertificeerd voor Microsoft Teams uit. Het gaat om de hele serie IMPACT MB Pro.

Estelon

Estelon bestaat 10 jaar, tijd voor een update

Estelon viert het tienjarig jubileum door een update van de Classic Collection, met daarin nu zes Mk II-modellen.