E

Essential Audio Tools

Essential Audio Tools Myni

Het Nederlandse Essential Audio Tools heeft de Myni uitgebracht, een stekkerdoos voorzien van apparaatstekker-aansluitingen.

Review ELAC 4Pi Plus.2 supertweeter – Lucht in de duisternis

Soms zie je producten waarvan je het bestaan wel weet, maar die je gewoonweg nog nooit in handen hebt gehad. Een supertweeter is zo’n ding. Dus toen Elac de nieuwe 4Pi Plus.2 (wat een naam) in de markt zette, hoefde uw auteur niet echt lang na te denken: dit is het moment om een setje […]

EPOS

EPOS introduceert de EXPAND Vision 5

EPOS introduceert tijdens ISE de nieuwe EXPAND Vision 5: een videobar met krachtige speakers en een groothoeklens.

Elipson

Elipson W35+ all-in-one speakerbal

Het Franse Elipson heeft de gloednieuwe bolvormige all-in-one speaker W35+ uitgebracht, ideaal voor als u ruimte wilt besparen.

EPOS

EPOS op ISE 2022 Barcelona

Langzaam aan komen ‘de grote beurzen’ weer op gang, zo ook ISE 2022 te Barcelona, alwaar EPOS ook aanwezig is met de nieuwste ontwikkelingen rondom het EXPAND-assortiment.

Triple Test bookshelf speakers – 1000 Euro – Sonus Faber – Focal – Elac

Op zondag 27 maart hebben we drie heerlijke sets bookshelfs live voor u beluisterd. We hebben deze tevens gemeten én gecombineerd met drie versterkers. Dit om een compleet beeld te vormen. Het was daardoor een ietwat complexe livestream, maar zeker wel interessant. Tenminste: dat vonden wij, want de uitslag was toch wel verrassend. Waarom? Lees […]

Exposure

Exposure VXN phono-voorversterker

Exposure heeft een nieuwe phono-voorversterker uitgebracht; de VXN Phono Amplifier is meteen het nieuwe vlaggenschip van de Britse fabrikant.

EarMen

EarMen Colibri portable muziekspeler

Het Amerikaanse EarMen presenteert de veelzijdige en portable muziekspeler Colibri, voor prima geluid onder weg.

Elac Uni-Fi Reference UBR62

Review Elac Uni-Fi Reference UBR62 bookshelf – Three’s a charm?

Elke luidspreker is anders. Geloof ons wij kunnen het weten. We hebben er ondertussen al tientallen getest en  allemaal klinken ze verschillend. En dat maakt deze hobby natuurlijk zo boeiend. Tuurlijk, iedereen kan een tweeter en een woofer in een kastje steken, maar of de muziek je zal raken is nog maar de vraag. Of […]

EPOS

EPOS: Goed geluid op werk, ook na de pandemie

Uit een in opdracht van EPOS uitgevoerd onderzoek blijkt dat ook na de pandemie hoogwaardige audio essentieel blijft voor de productiviteit en het comfort van werknemers.

Elipson

Elipson Audio presenteert Music Centre Connect HD

Het Franse Elipson Audio presenteert een – in ieder geval qua vormgeving – bijzonder product: de Music Centre Connect HD.

EPOS

EPOS: rapport rol technologie in hybride werken

Thuiswerken en vooral hybride werken lijken een gouden toekomst tegemoet te gaan. EPOS onderzocht de rol die technologie speelt in deze mengvorm van thuis- en kantoorwerk.