Devialet

Devialet

Devialet presenteert Dione soundbar

Devialet heeft de gloednieuwe Dione soundbar uitgebracht, met onder meer ondersteuning voor Dolby Atmos en een verrassend groot aantal drivers aan boord.

Live Review Wireless Speakers – Buchardt – System Audio – Devialet – KAD

We wilden dit jaar lekker openen. En we schatten in dat dit wel gelukt is met de Live Stream met wireless speakers. Vier toppers die laten zien en horen dat wireless audio gewoon uitstekend presteert anno nu. Mede dankzij geavanceerde wifi-technieken én / of Wisa die zijn zaakjes gewoon prima op orde heeft. Wij hebben […]

Devialet

Gratis Devialet Care bij aankoop willekeurige Phantom

Importeur D&D Audio laat weten dat tot het eind van ‘t jaar een mooie actie loopt bij Devialet: kosteloos Devialet Care bij aanschaf van een Phantom.

Devialet

Devialet in ‘t zonnetje gezet door D&D Audio

D&D Audio zet Devialet in z’n meest recente nieuwsbrief eens in het zonnetje, en meldt en passant dat er binnenkort iets moois valt te verwachten van de Franse fabrikant.

Xielierlike Fake Phantom Speaker

Review – Devialet Phantom Gold voor 50 euro

Alles is te koop. En wie een Devialet Phantom Gold voor wil, maar geen 3000 euro heeft, kan er natuurlijk eentje kopen voor 50 euro. Toch? Tuurlijk. In China wel. Wij bestellen een ‘Golden Speaker – High Power’ in China en wachten een maandje… En nog een extra week. Net voor de Kerst valt hij […]

Devialet

Devialet Phantom Reactor in matzwart

De Phantom Reactor is nog niet eens een jaar op de markt, maar dat is voor Devialet geen belemmering om al met een nieuwe matzwarte uitvoering te komen.

De Devialet AXD

Nieuwtjes van Devialet via importeur D&D Audio

Importeur D&D Audio zet een tweetal nieuwe producten van Devialet in het zonnetje: de Phantom Reactor en de AXD, beiden interessante apparaten.

De Devialet Phantom Reactor

Krachtig en compact: Devialet Phantom Reactor

De nieuwe Phantom Reactor van Devialet is kleiner dan de reguliere exemplaren uit dezelfde familie. Maar eveneens gezegend met een fors uitgangsvermogen.