D

Dual

Dual CS 429 volautomaat

De nieuwe CS 429 van Dual is een volautomatische platenspeler met een klassiek en herkenbaar uiterlijk.

devolo

devolo x home network app

devolo introduceert een fundamenteel vernieuwde versie van zijn Home Network-app, beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten.

Dirac

Dirac en Dolby samen in de auto

Nog dit jaar verschijnen auto’s met Dirac audio en Dolby Atmos aan boord op de Europese markt, een interessant duo.

Denon PMA-1700NE – Up beat beest!

Met 110 jaar aan innovatie achter de kiezen heeft Denon een naam om op te bouwen. De Denon PMA-1700NE is de nieuwste in de telg van de Japanners. Ontwikkeld én gemaakt in Japan zijn we erg benieuwd wat deze breed inzetbare krachtpatser ons gaat brengen. 

Review DALI Opticon 6 MK2 – Lichtvoetige reus

De speakermarkt is ongekend druk en verzadigd. Dat is aan de ene kant een voordeel – er is veel keuze en harde concurrentie drukt de prijzen – maar het is ook ongelooflijk lastig een keuze te maken: er is gewoon te veel. Gelukkig zijn er veel reviews online te vinden, zodat u in ieder geval […]

Driade Model 2S – Met de ‘S’ van smaakvol

De Driade Model 2 stal de show in de uitgebreide € 4000 speaker vergelijking. De 2S is de vervanger van dit model. De lat is hoog neergelegd door zijn voorganger, gaat de 2S er overheen of wordt het limbo dansen?

Review DALI Phantom M-375 in wall luidspreker – Fantoomsound

De wereld van cinema en custom install is heel anders dan die van de traditionele hifi. Custom Install is echter wel een sterk opkomende markt. Al jaren. Kijk maar naar het assortiment van alle grote merken. Waar eerst bookshelfs en vloerstaanders domineerden, zie je nu meer en meer in-wall en actieve modellen. De wensen en […]

dCS

dCS presenteert Lina micro-serie

dCS presenteert de Lina-serie, waarvoor geldt dat als u alle drie de componenten aanschaft u een mooie high-end micro-set heeft samengesteld.

Dynaudio

Dynaudio presenteert Focus actieve speakers

Dynaudio presenteert de nieuwe Focus-serie actieve luidsprekers met streamingmogelijkheden aan boord.

Driade

Driade presenteert Premium 2S

Driade brengt de Premium 2S zuilen uit, volgens de fabrikant ‘een waardige opvolger van de gerenommeerde Model 2’.

D&D Audio

D&D Audio kondigt SME Model 60 aan

Importeur D&D Audio toog naar het Engelse Steyning alwaar ze naar eigen zeggen werden ‘getrakteerd’ op het gloednieuwe Model 60 van SME.

Review Dynaudio Emit 50 vloerstaander – ronkende reus

Recent heeft uw auteur de Dynaudio Emit 10 in huis gehad. En dat was een heerlijke ervaring. De Emit 10 speelt opvallend compleet en is gemakkelijk te plaatsen en aan te sturen. Nu is het tijd voor het grotere broertje… nou ja… broertje… het is meer een reus. De Emit 50 is groot. Heel groot. […]