C

Cambridge Audio

Cambridge Audio werkt samen met DeLorean

Dat audiofabrikanten op regelmatige basis de handen ineenslaan, is niet ongewoon. Deze keer is het de beurt aan Cambridge Audio en DeLorean.

Clearaudio

Clearaudio Reference Jubilee draaitafel

Clearaudio heeft de Reference Jubilee aangekondigd, een nieuwe uitvoering van de uit alweer de jaren tachtig stammende originele Reference platenspeler.

Review CEC TL2N transport en CEC DA SL Superlink dac

Voor velen is de bron het belangrijkste onderdeel van een hifisysteem en na het testen van het CEC TL2N transport en bijhorende CEC DA SL Superlink d/a converter valt daar veel voor te zeggen. Aanvankelijk zou enkel het transport getest worden maar importeur Hear Everything Audio verzekerde ons dat je met de speciaal ontwikkelde dac […]

Canton

Canton Smart A45 CS center speaker

Canton presenteert de nieuwe Smart A45 CS actieve en draadloze center-speaker, een mooie uitbreiding voor een home cinema-set.

Cambridge Audio

Cambridge Audio Alva ST Bluetooth platenspeler

Uw oude vinylcollectie nog eens terugluisteren zonder gedoe met phono-voorversterkers? Dan is er deze Alva ST platenspeler van Cambridge Audio, met Bluetooth.

Cyrus Audio i7 XR

Review Cyrus i7-XR geïntegreerde versterker – eXtreme(R)

“Made in the UK” is het eerste wat verschijnt wanneer we het testobject van vandaag opstarten en die mededeling tovert onmiddellijk een glimlach op ons gezicht. Niet omdat we een speciale band hebben met het eiland maar omdat Cyrus Audio duidelijk fier is op zijn/haar herkomst. Herkomst, pedigree is belangrijk. Noodzakelijk zelfs. Zeker nu het […]

Cleer Audio

Cleer Audio Arc draadloze in-ears

Je ziet ze steeds vaker: in-ears die ook het omgevingsgeluid moeiteloos doorlaten, zoals de nieuwe Arc van Cleer Audio.

CocktailAudio

CocktailAudio MusixNeo desktop-app beschikbaar

De desktop-app MusixNeo bedoeld voor CocktailAudio staat voor u klaar. Vooralsnog alleen voor Windows, die voor macOS staat op springen.

Cyrus

Cyrus Pre-XR en meer nu Roon Tested

Voor de Cyrus Pre-XR, i7-XR en i9-XR staat een firmware-update klaar, na updaten heeft ‘t drietal het Roon Tested-predicaat gekregen.

The Chord Company

The Chord Company stekkerblok

The Chord Company lanceert haar allereerste stekkerblok in de geschiedenis van het merk, onder het motto ‘Power distribution done right!’.

Canton

Canton Sound L Smart Sounddeck

De Canton Sound L Smart Sounddeck is een stevige basis (letterijk) voor een stuk beter geluid uit een televisie.

Review – Cambridge Audio EVO 150 geïntegreerde versterker – degelijke alleskunner

Na het bezoek van de bijzondere Edge set (Edge NQ en W) hebben we vandaag opnieuw een product van het Britse Cambridge Audio binnen. Importeur Dimex zet zijn producten graag in de kijker en zo hoort het ook! Op die manier is het makkelijker om een shortlist samen te stellen van een bepaald soort toestel. […]