Bryston

Multitest – Vier bijzondere, top, d-a-converters

Denafrips, Bryston, Rockna of Sonnet? Vier prachtige d/a-converters. Wat een keuze… dat is bijna niet te doen. Om het u toch iets gemakkelijker te maken, hebben we dit viertal op 30 mei 2021 naast elkaar gezet in een live-test. Met als test onder meer een échte livetrack die we in de livestream hebben opgenomen. De […]

Bryston

Bryston overgenomen door James Tanner en Colquhoun Audio

Het Canadese Bryston is in handen gekomen van James Tanner – die nu per direct CEO is – en Colquhoun Audio. Laatstgenoemde is net als Bryston fabrikant van audio-apparatuur.

Bryston

Bryston presenteert nieuwe BR-20 voorversterker

De nieuwe BR-20 van Bryston is de voorversterker die ‘alles’ heeft en waar Bryston jaren in heeft geïnvesteerd wat ontwerp betreft.

Bryston

Bryston stopt tijdelijk met productie vanwege corona crisis

Het Canadese Bryston stopt tijdelijk met de productie, een maatregel opgelegd door de overheid om te pogen de corona crisis te bezweren.

Bryston BDP-3-14

Review Bryston BDA-3.14 Renderer – DAC

De Bryston BDA-3.14 is Bryston’s huidige referentie-DAC. Met zijn ingebouwde volumeregeling en veelvoud aan ingangen is hij bij uitstek geschikt om een centrale rol te spelen in een puur digitaal systeem. Waarom? Lees verder. 

Audio Show Alkmaar

Driade met Ayon en Bryston op de Audio Show Alkmaar

Driade staat met Ayon en Bryston op de Audio Show Alkmaar, die komend weekend plaatsvindt. Tijd dus om uw weekend te plannen, zouden we zeggen!

Bryston

Bryston BDA-3.14 streamer, DAC en digital pre

Bryston heeft de nieuwe BDA-3.14 uitgebracht, deze voegt streamen via de ingebouwde Raspberry Pi toe ten opzichte van de ‘standaard’ BDA-3.

Review Bryston 7B eindversterker

Recentelijk heeft uw redacteur een pijnlijke relatiebreuk achter de rug. Ondanks het een schone breuk is zonder woorden of nare ruzies, heeft het wel gezorgd voor financiële zorgen en slapeloze nachten. De muziek was er gewoon helemaal uit. Wat de Bryston 7B3 eindversterkers hiermee te maken hebben en wat hierbij de rol van de oer-Hollandse […]