Bowers & Wilkins

Bowers and Wilkins...Een groot Brits merk dat al sinds de Tweede Wereldoorlog luidsprekers bouwt. De twee pronkstukken zijn overduidelijk de op zijn minst indrukwekkend ogende Nautilus en de 800D, waarbij de D voor een diamand-tweeter staat.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins Px7 S2 hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins introduceert de splinternieuwe Px7 S2: de volgens hen ‘beste draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking tot nu toe’.

B&W

B&W in BMW 7-serie

De BMW 7-serie is de meest luxe serie die het automerk in z’n assortiment heeft, en daar past goed geluid van B&W natuurlijk bij.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins ISE 2022 nieuwtjes

Bowers & Wilkins presenteert tijdens de Integrated Systems Europe 2022 te Barcelona – dit jaar gehouden tussen 10 en 14 mei – ‘met grote trots’ vier nieuwe producten.

Bowers & Wilkins 805 D4

Review Bowers & Wilkins 805 D4 – Een frisse nieuwe start

Augustus 2021: Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 800 D4 series. Dat is altijd wel een ‘happening’, aangezien Bowers & Wilkins met recht een icoon in onze industrie genoemd mag worden. Het Britse merk heeft diverse innovaties op zijn naam staan. Met de ‘Nautilus Tube’ als één van de bekendste. In de D4 lijn is […]

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins Panorama 3 soundbar

Bowers & Wilkins lanceert de Panorama 3 soundbar die volgens hen zorgt ‘voor een ultieme, meeslepende audiobeleving’.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins 705 en 702 Signature in Midnight Blue Metallic

De Bowers & Wilkins 705 en 702 Signature zijn per direct ook verkrijgbaar in een prachtige Midnight Blue Metallic lak.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins introduceert nieuwe generatie Zeppelin

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins lanceert vandaag de draadloze Zeppelin, voorzien van met beter geluid, een mooier uiterlijk en slimme functies.

Bowers & Wilkins 804D4 – Quad versus Van Medevoort

Op 26 september 2021 was het zover: de eerste grote live stream van het seizoen! En we hebben groots afgetrapt met twee prachtige systemen. Eéntje uit Nederland en ééntje uit het Verenigd Koninkrijk. Yes: Van Medevoort versus Bowers & Wikins en Quad. Let the games begin. 

Alpha Audio Live – 26 september 2021 – UK vs NL!

Het is weer zover! We gaan weer live voor u een paar prachtige systemen bekijken en beluisteren. Maar deze keer battelen de merken niet, maar zetten we landen naast elkaar. En ja: uw auteurs maken er natuurlijk wel een beetje een battle van. Om lekker af te trappen gaan we Nederland tegenover Engeland zetten. Van […]

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins vierde generatie 800- Serie Diamond

Bowers & Wilkins presenteert de vierde generatie 800-Serie Diamond; deze omvat wederom zeven modellen, te beginnen met de tweeweg 805 D4 statief- luidspreker. Daarboven verschijnt een reeks drieweg vloerstaande modellen, waaronder de 804 D4, 803 D4, 802 D4 en natuurlijk: de terugkeer van de 801 D4.

Bowers Wilkins DB3

Review Bowers & Wilkins DB3D – Drop that bass

Subwoofers en hifi muziekweergave zijn nu direct twee dingen die we zouden combineren. Met filmweergave? Zeker. Maar muziek? Toch meent Bowers & Wilkins dat hun nieuwe ‘DB-series’ uitermate geschikt is. Wij geloven pas iets als we het zelf hebben kunnen ervaren. Kortom: kom maar op met die subwoofer. We pakken thuis de Bowers & Wilkins […]

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins introduceert True Wireless in-ears

Bowers & Wilkins komt met twee nieuwe draadloze in-ear headphones: de PI7 en PI5. En het betreft hier ook écht draadloze in-ears, geen gedoe met kabeltjes en (of) nekbandjes dus.

Bowers and Wilkins…Een groot Brits merk dat al sinds de Tweede Wereldoorlog luidsprekers bouwt. De twee pronkstukken zijn overduidelijk de op zijn minst indrukwekkend ogende Nautilus en de 800D, waarbij de D voor een diamand-tweeter staat. B&W heeft een zeer breed gamma dat van kleine, betaalbare bookshelfs naar de 50.000 euro Nautilus vloerstaander loopt. Dit gamma is verdeeld in 5 ‘echte’ series (300, 600, 700, 800 en prestige) en enkele design, subwoofer en custom-series. De 600-serie moet wereldwijd wel een van de meest verkochte luidsprekers zijn, want je ziet ze overal opduiken. B&W klinkt vol en krachtig. Een 100% natuurlijke klank is het niet, maar het is duidelijk een klankkleur die mensen prettig vinden.