Bose

Bose

Bose introduceert Smart Soundbar 900

Bose introduceert de nieuwe Smart Soundbar 900 voorzien van Dolby Atmos en daarmee een ruimtelijke luisterervaring biedt bij muziek en films.

Bose

BOSE SoundLink Flex Bluetooth-speaker

Bose heeft een nieuwe telg aan de SoundLink Bluetooth-speakerfamilie toegevoegd: de SoundLink Flex, perfect voor onderweg.

Bose

Bose presenteert SoundLink Flex portable speaker

De nieuwe Bose SoundLink Flex portable speaker is dankzij IP67 beschermd tegen water en eigenlijk alle weersomstandigheden.

Bose

Bose Sport Open Earbuds: veiligheid voor alles

Sporters die op straat actief zijn luisteren graag naar muziek, maar willen ook weten wat er in hun omgeving gebeurt. Bose heeft de oplossing.

Bose

Bose QuietComfort in ears krijgen veegvolumeregeling

De Bose QuietComfort in-ears krijgen via een firmware-update de mogelijkheid om het volume via een veegbeweging te regelen.

Bose

Bose presenteert drie nieuwe Frames

Bose heeft een drietal nieuwe Frames uitgebracht; de muzikale zonnebrillen met ingebouwde ‘oorvrijhoudende’ drivers.

Bose

Bose sluit alle winkels in Europa, Noord-Amerika, Japan en Australië

Het lijkt alsof Bose meer onder financiële druk komt te staan. Het bedrijf kondigde aan alle winkels in Europa, Noord-Amerika, Japan en Australië snel te gaan sluiten.

Bose

Bose 700 heeft probleem met loslatende verf

De gloednieuwe Bose 700 – toch wel het vlaggenschip van dat merk – heeft een probleem in de vorm van loslatende verf, zo ontdekte het Duitse LikeHifi.

Bose

Bose komt naar u toe deze herfst (soms)

Mocht u in het bezit zijn van een Bose QC 35 II en problemen met NC hebben na een firmware-update, dan komt Bose op bezoek als u in de buurt woont.