Bluesound

BluOS 3.16 geeft Pulse Soundbar+ vleugels

Door de Bluesound Pulse Soundbar+ te updaten naar BluOS 3.16 krijgt het apparaat de beschikking over Dolby Atmos, ofwel het hoogtekanaal.

Bluesound NODE

Review Bluesound NODE streamer (2021)

Na negen jaar in de markt komt Bluesound met de NODE. Gaan we terug in de tijd? Nee. Bluesound laat de cijfertjes voor deze laatste generatie – officieel Gen 3 – vallen. Het is nu gewoon Bluesound NODE, POWERNODE, et cetera. Er lijkt niet heel veel veranderd te zijn. Maar schijn bedriegt! We kijken en […]

Bluesound

Bluesound presenteert nieuwe NODE én POWERNODE

Bluesound-nieuws is eigenlijk altijd leuk nieuws. Zoals nu, met de lancering van de vernieuwde NODE en POWERNODE van het merk!

Bluesound

Bluesound Pulse Soundbar+ met Atmos

De nieuwe Pulse Soundbar+ van Bluesound beschikt over Dolby Atmos en de gloednieuwe BluOST streamingmodule met 8 keer meer rekenkracht dan z’n voorganger.

Bluesound Node2i modificatio

Review PD voedingsmodificatie Bluesound Node 2i

Eerder deze week hebben we een install guide gemaakt rondom een custom voeding voor de Bluesound Node 2i. Ook hebben we wat samples online gezet, zodat u kunt horen wat voor verschil het kan maken in combinatie met een Sbooster BOTW 5 volt voeding. We hebben inmiddels wat meer geluisterd. We zetten het kort voor […]

Bluesound

Bluesound voegt nieuwe surround instelling toe

De meest recente firmware-update van Bluesoud voegt een stereo surround-instelling toe aan de menu-instellingen van de Bluesound Soundbar en de Powernode.

BluOS

Archieven Neil Young bereikbaar via BluOS

Gebruikers van BluOS – in ieder geval die in de VS en Canada – kunnen voortaan ook putten uit de Neil Young Archives.

Live Stream Replay – Streamers: Sonos – Bluesound – Yamaha – Metrum

Streamers zijn inmiddels een vast item in menig hoogwaardig audiosysteem. Dat is niet gek, gezien het feit dat alle groten merken al meer dan vijf jaar een streamer in het assortiment hebben. Sonos zelfs al rond de vijftien jaar. Kortom: ze zijn volwassen. Wij zijn wel benieuwd naar de huidige status. Immers: Sonos heeft de […]

Live Multitest instap streamers – Sonos, Bluesound, Yamaha

Komende zaterdag om 10:00 gaan we aan de slag met drie compacte en betaalbare streamers. Dit omdat we bijzonder veel vragen krijgen over streamers in deze klasse. We hebben de gloednieuwe Sonos Port, de Yamaha WXC50 en de Bluesound Node 2i. Wellicht zetten we er nog een Metrum Acoustics Baby Ambre naast ter referentie. 

Bluesound

Bluesound rolt update met Dolby Surround uit

Bluesound heeft een nieuwe update voor z’n Powernode’s uitgebracht, deze keer wordt Dolby surround toegevoegd voor een wat ruimtelijker geluid.

Bluesound

Bluesound draadloze speakers nu zonder smartphone bedienen

Bluesound heeft een IR-afstandsbediening uitgebracht, waarmee u onder meer draadloze speakers van dit merk kunt bedienen zonder smartphone.

Review Hegel H190 – Bluesound Node 2i – Monitor Audio Gold 100

We zijn op bezoek bij Poulissen in Roermond. Een prachtige winkel met een gigantisch aanbod van de betere audio-apparatuur. We gaan drie systemen testen: van instap tot high-end. We beginnen met een bescheiden systeem dat bestaat uit een Hegel H190 met een Bluesound Node 2i en een setje Monitor Audio Gold 100. Een heerlijk muzikaal […]