web analytics

B

Burson Audio

Burson Audio presenteert Funk hoofdtelefoonversterker

De nieuwe Burson Audio Funk is eigenlijk niet alleen een hoofdtelefoonversterker, want het apparaat stuurt ook moeiteloos speakers aan.

Bassocontinuo

Bassocontinuo presenteert nieuwe AEROLINE

Bassocontinuo introduceert de nieuwe AEROLINE, ontwikkeld in samenwerking met de internationaal vermaarde architect Marco Acerbis.

B&W

B&W lanceert Music app

B&W (ofwel Bowers & Wilkins) heeft een nieuwe Music-app voor z’n Formation-platform uitgebracht. Met daarin duidelijk meer streamingdiensten.

B&O

B&O Beosound Level upgradeable portable speaker

Wat direct opvalt aan de nieuwe B&O Beosound Level portable speaker is dat hij valt te upgraden, een verademing in onze wegwerpmaatschappij!

bFly-Audio

bFly-Audio Octopus: platengewicht én klem

Vinylliefhebbers kunnen heel wat tweaken aan hun opstelling: er valt genoeg in te stellen. Een van de verbetermogelijkheden is een platengewicht annex klem a la Octopus van bFly-Audio.

Hegeman

Bang & Olufsen Hegeman komt veilig bij u thuis

B&O Hegeman laat weten dat ondanks alle maatregelen in deze periode de service-verlening waar mogelijk veilig doorgaat.

Bryston

Bryston overgenomen door James Tanner en Colquhoun Audio

Het Canadese Bryston is in handen gekomen van James Tanner – die nu per direct CEO is – en Colquhoun Audio. Laatstgenoemde is net als Bryston fabrikant van audio-apparatuur.

Bose

Bose Sport Open Earbuds: veiligheid voor alles

Sporters die op straat actief zijn luisteren graag naar muziek, maar willen ook weten wat er in hun omgeving gebeurt. Bose heeft de oplossing.

Bowers Wilkins DM5

Review Bowers & Wilkins DM5 bookshelf speaker

Uw redacteur was op bezoek bij een vriend die zijn kantoor aan het opruimen was; of ik even wilde langskomen om te kijken of er nog iets van waarde bij zat aan muziekapparatuur. Anders zou de kringloopwinkel het ophalen. Er was heel wat te zien, zoals een verzameling historische 78-toerenplaten en een antieke mechanische grammofoon […]

Bassocontinuo

Bassocontinuo vernieuwt instapserie CLASSIC LINE

Het Italiaanse Bassocontinuo heeft de CLASSIC LINE van een opfrisbeurt voorzien, wat goed nieuws is voor een ieder die op zoek is naar een eerste kennismaking met het merk.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen brengt 4000c platenspeler weer tot leven

Het Deense Bang & Olufsen brengt de toch wel legendarisch te noemen 4000c platenspeler weer tot leven. In een zeer gelimiteerde oplage en op bijzondere wijze.

Bugatti

Bugatti Royale actieve luidsprekers

Bugatti en het Duitse Tidal (wat dan weer niets van doen heeft met de gelijknamige streamingdienst) hebben een bijzondere speaker uitgebracht.