Arcam

Multitest – De béste versterker voor 1000 Euro – 2022 editie

We hebben soms gewoon zin in een monstertest. Het is voor ons leerzaam en voor u biedt het inzicht in wat er te krijgen is en hoe producten ten opzichte van elkaar presteren. Deze keer hebben we acht versterkers naast elkaar gezet. We hebben alle versterkers gesampled, gemeten en beluisterd. Alles vindt u in dit […]

Arcam

Arcam presenteert z’n eerste muziekstreamer: Arcam ST60

Arcam heeft z’n allereerste muziekstreamer onthuld. De Arcam ST60 moet volgens de fabrikant aan alle eisen van de moderne streaming-eisen voldoen.

Arcam

Arcam presenteert compacte Solo Uno streaming-versterker

De nieuwe Solo Uno van Arcam is niet alleen heerlijk compact, er hangt ook nog eens een alleraardigst prijskaartje aan. U hoeft er alleen nog speakers op aan te sluiten.

Arcam

Arcam brengt Auro-3D update voor receivers uit

Bezitters van een Arcam AVR10, AVR20 of AVR30 AV-receiver kunnen een firmware-update downloaden die ondersteuning biedt voor Auro-3D.

Eagles op vinyl, Arcam en Paradigm Prestige bij Hobo Hifi

Eagles op vinyl, Arcam en Paradigm Prestige bij Hobo Hifi

Er staat weer een ‘vinyl tasting’-evenement van Hobo Hifi op het programma voor donderdag 28 maart. Met in de hoofdrol ‘het mooiste album van de Eagles’.

Arcam SA20 geïntegreerde versterker

Review Arcam SA20

Omdat we zo onder de indruk waren van de Arcam SA10, hij won zelfs onze multitest, wilden we wel eens weten wat de SA20 daar nog bovenop kon doen. Is het gewoon een krachtigere versie van de SA10 of is er meer aan de hand? Klinken beide toestellen hetzelfde of horen we toch verschillen? We […]

Alpha Top 10 producten 2018

Het einde van het jaar is altijd een tijd van bezinning. Wat hebben we allemaal gedaan? Wat is er goed en minder goed gegaan? En wat zijn nou de pareltjes die we in handen hebben gehad? De écht bijzondere producten die zijn blijven hangen? Wij zetten tien bijzondere producten voor u op een rijtje. Elk […]

De Arcam AVR550 voldoet aan het IMAX Enhanced-certificaat

Arcam brengt nieuwe IMAX AV-receivers uit

Arcam heeft laten weten een overeenkomst betreffende het IMAX Enhanced-programma te hebben gesloten, genieten voor de liefhebbers.

Multitest – De beste versterker voor onder 1000 euro

U bent toe aan iets nieuws. Iets moois… U zoekt een versterker met een ingebouwde dac én diverse analoge inputs. Eventueel phono. Dat gaat vast een vermogen kosten, nietwaar? Nou… dat valt best mee! Wij hebben zes versterkers tussen de 499 en 849 aangevraagd om eens te bekijken wat u mag verwachten binnen dit prijssegment. 

Samsung heeft Arcam overgenomen

Samsung slaat slag en neemt Arcam over

Samsung heeft wederom een grote slag geslagen op de audiomarkt en heeft het Britse Arcam overgenomen. Voortaan Made in Korea dus?

De Arcam Muso is leverbaar in zilver en zwart

Arcam Solo Muso luidspreker, voor film en muziek

Hoewel Arcam misschien niet direct als speakerfabrikant bekend staat heeft de fabrikant toch deze Solo Muso luidpreker in het assortiment.

De Arcam rPhono

Arcam brengt rPhono phono-voorversterker uit

Om echt optimaal te genieten van een stukje vinyl is een goede phono-voorversterker onontbeerlijk, zoals bijvoorbeeld deze rPhono van Arcam.

Het Britse merk A&R Cambridge Ltd – Arcam – is in 1976 opgericht door studenten van de Universiteit van Cambridge. In 2017 is Arcam gekocht door Samsung Electronics (via Harman Kardon). Arcam is een vrij puristisch hifimerk. De Britten hebben zowel hoogwaardige geïntegreerde verstekers als av-receivers en bronnen. Ze hebben enkele legendarische series gebracht. Denk aan de Alpha series, Black Box (dac) en ook de FMJ – Full Metal Jacket – serie heeft een paar parels.