AKG

AKG

AKG presenteert nieuwe draadloze hoofdtelefoons

Samsung – de huidige eigenaar van AKG – heeft onder de laatstgenoemde merknaam nieuwe draadloze hoofdtelefoons uitgebracht: de Y600 NC en de Y400.

AKG

AKG presenteert nieuwe producten voor Podcasters en Youtubers

AKG brengt een aantal nieuwe producten uit speciaal bedoeld voor Youtubers, Podcasters en ‘influencers’. Een goede geluidskwaliteit wordt immers gewaardeerd.

AKG

AKG presenteert nieuwe hoofdtelefoons K361 en K371

AKG heeft een nieuw hoofdtelefoonduo aan zijn assortiment toegevoegd. De K361 en K371 zijn gesloten exemplaren, inzet als studio-, mobiel- of thuis-exemplaar: het kan allemaal.

De AKG K275 studio-hoofdtelefoon

AKG presenteert drie nieuwe studio-hoofdtelefoons

AKG heeft drie nieuwe studiohoofdtelefoons uitgebracht. De K175, K245 en K275 bieden voor elk wat wils. Open of gesloten, bijvoorbeeld. Aan u de keus.

AKG N5005 highend in-ear headphones

AKG, onderdeel van de Harman groep, heeft onlangs officieel haar nieuwe topmodel onder de in-ear hoofdtelefoons, de AKG N5005, geïntroduceerd. Deze N5005 volgt het voormalige en zeer goed ontvangen K3003 topmodel uit 2011 op.

De Mysphere 3.1, opvolger van de AKG K-1000

Keert legendarische AKG K-1000 terug?

De legendarische AKG hoofdtelefoon K-1000 keert mogelijk terug. In een nieuwe revisie ontworpen door de originele ontwikkelaars met als naam de Mysphere 3.1.

De AKG N60NC

Reis in stilte met de AKG N60NC Wireless

Active noise cancellation – ofwel actieve ‘lawaai’ onderdrukking – zorgt bij de nieuwe N60NC Wireless van AKG voor ongestoord genieten, zelfs in een vliegtuig.

AKG

AKG N60 NC: speciaal ontwikkeld voor reizigers

AKG heeft met de N60 NC een on-ear hoofdtelefoon ontwikkeld voor mensen die vaak onderweg zijn. Het apparaat beschikt over ‘noise cancellation’ waarbij het omgevingsgeluid zoveel mogelijk wordt gereduceerd. Hierdoor ervaren luisteraars volgens het merk geen last meer van omgevingsgeluiden in de trein of het vliegtuig.

AKG N20 in-ear hoofdtelefoon vanaf juni beschikbaar

AKG komt met een nieuwe in-ear hoofdtelefoon op de proppen, namelijk de N20. Het product is MFI-gecertificeerd, wat inhoudt dat de N20 zich via een kabel laat bedienen.

AKG Acoustics – of gewoon AKG – is in 1947 opgericht door Dr. Rudolf Görike en Ernest Plass in Wenen, Oostenrijk.  AKG is onderdeel van de Harman groep, die weer overgenomen is door Samsung. AKG maakt vooral hoofdtelefoons en microfoons. En dan ook voor de professionele industrie. Dat in tegenstelling tot jBL die ook veel voor consumenten produceert. Van origine maakte AKG veel geluidsapparatuur voor bioscopen. Zelfs projectoren en lichtmeters. later zijn ze andersoortige (geluids)apparatuur gaan maken. Waaronder dus microfoons. En dat is een segment waar AKG behoorlijk beroemd mee is geworden. Samen met hoogwaardige hoofdtelefoons.