Advance Paris

Advance Paris

Advance Paris X-A600 stereo eindversterker

Advance Paris heeft z’n assortiment versterkers uitgebreid met een nieuw stereo-exemplaar in de vorm van de X-A600

Advance Paris M60

Review Advance Paris MyConnect M60

Wie op zoek is naar een betaalbaar all-in-one toestel heeft minder keuze dan hij of zij aanvankelijk zou denken. We zien regelmatig prachtige apparaten voorbij komen maar die zitten meestal ver boven de 1000 euro. Vandaag hebben we toch een betaalbaar toestel gevonden en voor een keer komt het niet van Denon of Marantz. Het […]

Advance

Advance presenteert A10 Classic met buizenvoorversterker

Advance Paris heeft de nieuwe A10 Classic geïntegreerde versterker met DAC voor een op buizen gebaseerde voorversterker gekozen, waarmee oud en nieuw hand in hand gaan.

Video – Multitest – de beste versterker voor 2500 euro

Het was weer tijd voor een flinke groepstest. Live op Youtube, samen met u. Uiteindelijk hebben we zaterdag 22-08-2002 zeven prachtige versterkers van rond de 2500 euro naast elkaar gezet. Drie zijn een beetje anders: de NAD is met 1800 euro de goedkoopste, de Advance Paris is een voor- eind combinatie. En de Prima Luna […]

Advance Paris

Advance Paris WTX-1100 24 bit Bluetooth-adapter

Het Franse Advance Paris heeft de nieuwe WTX-1100 uitgebracht, een Bluetooth-adapter met 24-bits resolutie voor de beste draadloze geluidskwaliteit.

Advance Paris

Advance Paris MyConnect 60: een ware duizendpoot

De Advance Paris MyConnect 60 is een all-in-one, waarmee u in één klap klaar bent wat uw installatie betreft. En dat ook nog eens voor een leuke prijs.

Advance Paris

Advance Paris presenteert de X-i1100

Advance Paris heeft de nieuwe X-i1100 versterker uitgebracht, een stereo-exemplaar dat maximaal 220 Watt per kanaal op de klokken zet.

Advance Paris

Advance Paris Playstream A5 en A7 netwerkspelers

De nieuwe Advance Paris Playstream A5 en A7 zijn eigenlijk – op de cd-speler na – all in ones. Kortom: speakers aansluiten en luisteren maar.

Advance Paris

Advance Paris introduceert MyConnect 150 all-in-one

Dat de succesvolle MyConnect 50 een groter broertje zou gaan krijgen was – zo meldt de fabrikant zelf – te verwachten. Met de MyConnect 150 doet Advance Paris er meer dan alleen een schepje bovenop.

Advance Paris

Advance Paris WTX-700: Bluetooth voor elke hifi

Hebt u een wat oudere hifi-installatie staan die Bluetooth ontbeert, dan biedt de WTX-700 van Advance Paris snel uitkomst.

Review Advance Acoustic Paris-serie

Het Franse Advance Acoustic ontwerpt en fabriceert al vele jaren Hifi-apparatuur. Zowel versterkers als dacs, loopwerken en zelfs luidsprekers en subwoofers. Een beetje “One-Stop-Shopping”. Audio Acoustic richt zich op het maken van betaalbare audio met een goede prijs- / kwaliteits-verhouding en investeert daarom niet veel in marketing, aldus Henk Geurtsen van Servi-Q, de Nederlandse importeur. […]