Advance Acoustic

Advance Acoustic is een Franse fabrikant van versterkers, dacs, cd-spelers, streamers en zelfs speakers en kabels. Het merk heeft een beetje een eigenwijs uiterlijk en een bijzondere benadering van bijvoorbeeld versterkers.

Advance Paris

Advance Paris presenteert Bluetooth-zender en ontvanger

Advance Paris heeft een nieuwe Bluetooth-zender en een ontvanger uitgebracht; laatstgenoemde apparaat voorzien van buisjes.

Multitest – De beste versterker voor onder 1000 euro

U bent toe aan iets nieuws. Iets moois… U zoekt een versterker met een ingebouwde dac én diverse analoge inputs. Eventueel phono. Dat gaat vast een vermogen kosten, nietwaar? Nou… dat valt best mee! Wij hebben zes versterkers tussen de 499 en 849 aangevraagd om eens te bekijken wat u mag verwachten binnen dit prijssegment. 

Review Advance Acoustic Paris-serie

Het Franse Advance Acoustic ontwerpt en fabriceert al vele jaren Hifi-apparatuur. Zowel versterkers als dacs, loopwerken en zelfs luidsprekers en subwoofers. Een beetje “One-Stop-Shopping”. Audio Acoustic richt zich op het maken van betaalbare audio met een goede prijs- / kwaliteits-verhouding en investeert daarom niet veel in marketing, aldus Henk Geurtsen van Servi-Q, de Nederlandse importeur. […]

Advance Acoustic is een Franse fabrikant van versterkers, dacs, cd-spelers, streamers en zelfs speakers en kabels. Het merk heeft een beetje een eigenwijs uiterlijk en een bijzondere benadering van bijvoorbeeld versterkers. Veel versterkers hebben achterop een schakelaar om de bias een behoorlijk eind richting klasse A te zetten. Dat heeft veel sonische voordelen. Advance Acoustic klinkt krachtig, rond en dynamisch.