Acoustic Energy

Acoustic Energy AE109-2

Review Acoustic Energy AE109² – Festival in huis

Liefhebbers zijn er in alle soorten en maten. En dat maakt dat er versterkers, streamers, kabels en bijvoorbeeld luidsprekers in allerhande soorten en maten én prijzen zijn. Perfect, want een hobby moet ook leuk kunnen blijven. Acoustic Energy is een merk dat óók voor ‘de gewone man’ interessante spullen heeft. Wij hebben vandaag de kleinste […]

Acoustic Energy

Acoustic Energy AE320 luidspreker

Distributeur voor de Benelux Viertron laat weten dat Acoustic Energy een nieuwe vloerstaande luidspreker in de vorm van de AE320 heeft uitgebracht.

Acoustic Energy AE509

Review Acoustic Energy AE509 vloerstaanders

Na het testen van talloze bookshelfs lieten we nog eens een paar vloerstaanders naar het verre West-Vlaanderen overkomen en daar zijn we niet rouwig om. Evident is dat niet altijd maar importeur Viertron wou wel een setje Acoustic Energy AE509 voor ons regelen. Binnen de twee weken landden er een paar satijnwitte zuiltjes rechtstreeks vanuit […]

BMC Audio Ultradac

De Eindejaars Top 5 – Geoffrey

Het jaar 2020 was op zijn zachts gezegd een bijzonder jaar, een ontwricht jaar vooral waarin een heleboel zaken in vraag werden gesteld en waarin we onze mooiste maar vaak ook onze kleine kantjes toonden. Door de opgelegde maatregelen verbleven we nog meer dan anders in onze luisterruimte maar dat dit voor ons geen straf […]

Acoustic Energy AE500

Review Acoustic Energy AE500 

Lang moeten we niet wennen aan de Acoustic Energy AE500 want deze luidspreker is volledig in balans. We zetten Roon op shuffle en merken dat de meeste genres goed doorkomen.

Bender hifi

Acoustic Energy 500 serie Audio show bij Bender hifi

Komende zaterdag 13 juli 2019 kunt u van 12.00 tot 17.00 uur terecht bij het Arnhemse Bender hifi voor de Acoustic Energy 500 serie Audio show.

Vietron zet onder meer de AE300-serie in het zonnetje

Vietron zet Acoustic Energy in het zonnetje

Distributeur Viertron zet een van ‘zijn’ merken – Acoustic Energy – in de meest recente nieuwsbrief in ‘t zonnetje. Inclusief speakers voor buiten, voor de liefhebbers.

Acoustic energy komt met Reference

NIEUWS – Een nieuwe luidsprekerlijn van Acoustic Energy: dat zien we niet vaak. En dan ook nog een Reference! Dat moet wel een bak met geld gaan kosten… nee dus.