Accuphase

Enrich life through Technology. Erg pretentieus voor een Japans merk! Maar Accuphase is een overduidelijke uitzondering die de vooroordelen even aan de kant zet: Wat is dit merk prachtig gebouwd en wat klinken de versterkers heerlijk mild, krachtig en mooi doortekend.

Accuphase

Nieuwe Accuphase klasse A eindversterker

Accuphase heeft een nieuwe klasse A eindversterker aan het assortiment toegevoegd. De A-48 beschikt over interessante features.

Review Bowers & Wilkins 800D – Accuphase

We zijn aanwezig bij Poulissen in Roermond om een drietal systemen te beluisteren. De eerste twee hebben we al online gezet. Nu tijd voor de derde. Een serieus high-end systeem dat bestaat uit de topserie van Accuphase, gecombineerd met de Bowers & Wilkins 800D3… hun vlaggenschip. Top of the bill dus. Maar hoe klinkt het? […]

De Accuphase E-480

Accuphase presenteert E-480 geïntegreerde versterker

Accuphase heeft een nieuwe geïntegreerde versterker voor u klaar staan, voorzien van analoge potmeterloze AAVA-volumeregeling.

Intro Accuphase MC-element en vinylalbum Hatfield’s End

Intro Accuphase MC-element en vinylalbum Hatfield’s End

Poulissen heeft voor 27 oktober een bijzonder evenement op het programma staan. Namelijk de introductie van een nieuw Accuphase MC-element en het eerste vinylalbum van Hatfield’s end.

De de nieuwe Accuphase E650 staat luisterklaar opgesteld bij Poulissen

Poulissen enthousiast over Accuphase E650

Poulissen is blij met de nieuwe Accuphase E650 en het apparaat staat dan ook luisterklaar opgesteld zodat u het zelf kunt beoordelen.

Enrich life through Technology. Erg pretentieus voor een Japans merk! Maar Accuphase is een overduidelijke uitzondering die de vooroordelen even aan de kant zet: Wat is dit merk prachtig gebouwd en wat klinken de versterkers heerlijk mild, krachtig en mooi doortekend. Accupahse maakt al jaren prachtige spullen die het beluisteren meer dan waard zijn.
Accuphase is te herkennen aan de VU-meters. De klankkleur is licht warm, mild en rond.