A

AM Clean Sound

AM Clean Sound met Keith Haring accessoires

Vinylliefhebbers die tevens gecharmeerd zijn door de kunst van Keith Haring kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe AM Clean Sound accessoires.

Amazon

Amazon Prime Video krijgt overhaul

Het design van Amazon Prime Video krijgt een grote opfrisbeurt qua design, wat moet leiden tot een hogere mate van gebruiksvriendelijkheid.

Audiovector

Audiovector R-Series Wall speakers

Audiovector lanceert z’n R-Series Wall custom install muurspeakers opnieuw, gebaseerd op de techniek van de reguliere R-Series luidsprekers.

Audio Research

Audio Research I/50 buizenbak

Ze zijn er nog altijd: liefhebbers van de aloude buizenklank. Die groep wordt op de wenken bediend door de nieuwe Audio Research I/50.

Audio Pro

Audio Pro T3+ Aqua, voor buiten

Het Zweedse Audio Pro heeft de T3+ Aqua uitgebracht, een speaker voor (onder meer) buiten de deur en daardoor lekker ‘s zomers.

Audioquest Diamond en Coffee digitale interlink – DBS probleem opgelost

Een paar weken terug hebben we een artikel geplaatst over metingen aan coaxiale kabels. Bij dit snelle experiment kwam een probleem in de Audioquest Diamond naar boven. Inmiddels hebben we – samen met Audioquest – het probleem gevonden en is er een oplossing gevonden. Bezitters van deze kabels kunnen gratis de dbs-kastjes omwisselen.

Amazon

Amazon Prime Video Watch Party breidt uit

Amazon Watch Party – onderdeel van Prime Video – gaat uitbreiden naar een scala aan andere apparaten. Samen kijken wordt makkelijker dan ooit.

Aelivé

Aelivé presenteert de KEF LS60

Morgen kunt u terecht bij Aelivé in Soesterberg, alwaar u de presentatie van de KEF LS60 jubileumspeaker bij kunt wonen.

Auro 3D

Auro 3D vraagt faillissement aan

Het bedrijf achter ‘t Auro 3D surround geluid heeft z’n faillissement aangevraagd. Wat nog niet direct het einde van de zaak hoeft te betekenen.

Ayre Acoustics

Ayre Acoustics CX-8 cd-speler met extra’s

De nieuwe Ayre Acoustics CX-8 cd-speler speelt – vanzelfsprekend – cd’s af, maar fungeert – desgewenst straks – ook als DAC en streamer.

Authentic Audio Image – AAI: kabels en pads – Tweaken op hoog niveau

Authentic Audio Image – AAI – is een fabrikant van kabels en accessoires uit Slowakije. Musicom heeft ons drie sets met pads en een hele set kabels van de “Vittorioso” lijn toegezonden om eens lekker te tweaken. Kortom: werk aan de winkel!

Apple

Apple iPhone 6s: het einde nadert

Apple kondigde op de recente WWDC een berg aan vernieuwde besturingssystemen aan; wat opviel is dat de ondersteuningstijd voor apparaten teruggeschroefd is.