web analytics

A

Anker

Anker Soundcore draadloze in-ears

Anker is een (Chinees) merk dat vooral bekend is van onder meer kwalitatief goede laadadapters en powerbanks. Ze maken echter meer.

Apple

Apple zorgt voor een digitaal voorjaar

Traditiegetrouw brengt Apple elk voorjaar nieuwe hardware uit, veelal iPad’s, een iPhone SE en in-ears. Dit jaar is waarschijnlijk geen uitzondering.

Apple

Apple verlengt gratis proefperiode Apple TV+

Goed nieuws voor een ieder die onlangs (of alweer een tijd geleden) een nieuw Apple-apparaat heeft gekocht: de daarbij ‘geleverde’ gratis toegang tot Apple TV+ wordt (weer) verlengd.

Ausounds

Ausounds echt draadloze in-ears met ANC

De nieuwe Ausounds AU-Stream ANC in-ears zijn ontworpen voor muziekliefhebbers én makers. Plus wellicht ook voor sportief aangelegde exemplaren.

Einde Apple HomePod in zicht?

Naar het schijnt stopt Apple tijdelijk met de productie en/of ontwikkeling van de HomePod-speakers. Het lijkt niet te lukken om de Grote Namen op het gebied van slimme speakers bij te benen.

Acoustic Energy AE509

Review Acoustic Energy AE509 vloerstaanders

Na het testen van talloze bookshelfs lieten we nog eens een paar vloerstaanders naar het verre West-Vlaanderen overkomen en daar zijn we niet rouwig om. Evident is dat niet altijd maar importeur Viertron wou wel een setje Acoustic Energy AE509 voor ons regelen. Binnen de twee weken landden er een paar satijnwitte zuiltjes rechtstreeks vanuit […]

iOS

iOS gemiddeld volume instellen

Voor een ieder die regelmatig in de auto naar zijn of haar via Bluetooth of een kabeltje gekoppelde iPhone naar muziek luistert, een handig volumetipje voor iOS.

BMC Audio Ultradac

De Eindejaars Top 5 – Geoffrey

Het jaar 2020 was op zijn zachts gezegd een bijzonder jaar, een ontwricht jaar vooral waarin een heleboel zaken in vraag werden gesteld en waarin we onze mooiste maar vaak ook onze kleine kantjes toonden. Door de opgelegde maatregelen verbleven we nog meer dan anders in onze luisterruimte maar dat dit voor ons geen straf […]

Apple

Apple AirPods Max: prijzige hoofdtelefoon met ANC

Apple heeft de lang verwachte over-ear hoofdtelefoon uitgebracht. Hij is AirPods Max gedoopt en is niet goedkoop.

Massatest – Zes buizenversterkers – Live Stream replay

Live Tests zijn leuk. En heel erg leerzaam. Je leert bijvoorbeeld welke combinaties goed werken en welke verschillen je kan en mag verwachten als je een versterker wisselt. In deze test van zes buizenversterkers komen de verschillen ook behoorlijk goed naar boven. Maar dat kunt u gemakkelijk in de video zien en horen. We hebben […]

Astell & Kern

Astell & Kern SR25 komt in zwarte uitvoering

De SR25 portable muziekspeler van Astell & Kern komt beschikbaar in een zwarte uitvoering, voor de liefhebber die daar behoefte aan heeft.

Apple

Apple ruilt defecte AirPod Pro’s gratis om

Een deel van de Apple AirPod Pro’s in-ears blijkt met defecten te kampen; de fabrikant ruilt ze gratis om als u over een getroffen setje beschikt.