web analytics

A

Massatest – Zes buizenversterkers – Live Stream replay

Live Tests zijn leuk. En heel erg leerzaam. Je leert bijvoorbeeld welke combinaties goed werken en welke verschillen je kan en mag verwachten als je een versterker wisselt. In deze test van zes buizenversterkers komen de verschillen ook behoorlijk goed naar boven. Maar dat kunt u gemakkelijk in de video zien en horen. We hebben […]

Astell & Kern

Astell & Kern SR25 komt in zwarte uitvoering

De SR25 portable muziekspeler van Astell & Kern komt beschikbaar in een zwarte uitvoering, voor de liefhebber die daar behoefte aan heeft.

Apple

Apple ruilt defecte AirPod Pro’s gratis om

Een deel van de Apple AirPod Pro’s in-ears blijkt met defecten te kampen; de fabrikant ruilt ze gratis om als u over een getroffen setje beschikt.

Advance

Advance presenteert A10 Classic met buizenvoorversterker

Advance Paris heeft de nieuwe A10 Classic geïntegreerde versterker met DAC voor een op buizen gebaseerde voorversterker gekozen, waarmee oud en nieuw hand in hand gaan.

Apple

Apple HomePod mini: klein en betaalbaar

Toen Apple’s HomePod voor ‘t eerst op de markt verscheen, waren critici niet heel happy met de prijs. De mini is het antwoord van de fabrikant.

AudioQuest

AudioQuest presenteert nieuwe HDMI-kabels

AudioQuest kondigt een nieuwe serie HDMI-kabels aan, deels bestaande uit verbeteringen op het bestaande assortiment.

Review Audioquest Dragon source power-cord

Power, energie… de fundering van elk hifisysteem. We blijven het zeggen: muziek is in basis gemoduleerde energie. En het powercord is niet de laatste meter, maar ook de eerste meter. Daarbij liggen er vaak andere kabels naast. Kortom: power-cords zijn belangrijk. En als u het niet gelooft of nooit geprobeerd hebt: probeer het gewoon. U […]

Aequo Audio

Aequo Audio opent Auditorium voor NL en BE klanten

Goed nieuws voor een ieder die liefst op zijn of haar eigen oren vertrouwt: Aequo Audio opent een Auditorium voor Nederlandse en Belgische klanten.

Triple Test high-end Studio monitoren – met samples en video

Op zondag 1 november 2020 hebben we live drie prachtige studio monitoren getest. Luidsprekers primair voor de studio. Maar in feite ook prima geschikt voor de woonkamer. We hebben het over de Dutch & Dutch 8C – 12.500 euro – ATC SCM100A SL classic – 22.950 – en de Grimm LS1be – 36.000 inclusief subwoofers. […]

Anthem

Anthem presenteert nieuwe receivers, processors en eindversterkers

Anthem introduceert de nieuwe MRX 540, 740 en 1140 A/V-receivers, AVM 70 en 90 A/V-processors en de MCA 225, 325 en 525 eindversterkers.

AKM

AKM fabriek in Japan volledig afgebrand

Naar dit weekend bekend geworden is de halfgeleiderfabriek van AKM volledig afgebrand in een drie dagen durend inferno.

Asus

Asus gaming-hoofdtelefoons met MQA

Bijzonder: Asus – u weet wel: van de laptops en dergelijke – gaat een serie gaming-hoofdtelefoons uitbrengen met een MQA-renderer aan boord.