Extra voordelen voor Patreon-leden

De vaste lezers van Alpha Audio weten dat we nu een tijdje bezig zijn met het implementeren van Patreon; een ‘abonnementssysteem’ dat het mogelijk maakt community-support op te bouwen. Het maakt het voor ons namelijk mogelijk om onafhankelijke content te blijven maken én andersoortige artikelen te maken; extra content voor onze community. 

Lees Meer

Live Stream Event – TAD – Perlisten – PMC – 25 september 2022 – 10:30

We hebben komende zondag - 25 september - 10:30 - weer een heerlijke livestream in de Artone studio's. We gaan deze keer lekker los met drie beesten van vloerstaande speakers. De TAD Evolution Two kent u inmiddels wel van onze reviews en sample video's. Daarnaast zetten we de nieuwe Perlisten S7t en de PMC Fact. 12.

Lees Meer

Nieuwe Bowers & Wilkins 700-serie – Rotel – Marantz – Denon

Sound United heeft inmiddels een serieus aanbod van producten en merken. Zo heeft het Marantz, Denon, Rotel, Bowers & Wilkins, Polk, Definitve Technology, Michi, Classé en bijvoorbeeld Heos en Boston Acoustics onder zijn vlag. Dat is veel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat áls ze een event organiseren dat er ruimte nodig is om […]

Lees Meer

Live Stream plug in filters – 17 september 2022 – 10:30

Het is éindelijk zover! De Live stream test met plug in parallelfilters staat voor de deur. Komende zaterdag – 17 september – gaan we rond 10:30 live. Net als bij de speakerkabels gaan we de test blind uitvoeren. 

Lees Meer

Alpha Audio heeft een nieuw user-systeem – op naar een Community!

Alpha Audio draait om u: de lezer. We willen u altijd het beste informeren via nieuws en kennis bijbrengen via reviews en achtergrondverhalen. Echter vinden we het ook prachtig om lezers te verbinden met elkaar. Daarom hebben we al langer een forum (onlangs opgeschoond en vernieuwd). We hebben nu het platform verrijkt met een beter […]

Lees Meer
Wacht even...

Over Mij

Jaap Veenstra

Eigenaar Alpha Audio

Oprichter van Alpha Audio. Audiofan, Computernerd, Newerkgeek.

Vrienden

Profielfoto
Bart
@bvdr
Profielfoto
Iver
@ivdz
Profielfoto
Martijn
@muziekliefhebber
Profielfoto
geoffrey vanhouwaert
@geoffreyvanhouwaert