Categorie: Hi-Fi

Perlisten S4b

Review Perlisten S4b monitor luidspreker – Eerlijk duurt het langst

Het Amerikaanse Perlisten is een nieuwkomer op het toneel maar verovert in razendsnel tempo een vaste plek op de overvolle audiomarkt. Dat doen ze door hun luidsprekers vol vertrouwen te laten testen door de volledige internationale pers. En door de zaken net wat anders dan anders aan te pakken. Ze zetten namelijk volop in op […]

Volumio Primo – Bravo, bravissimo!

De Volumio Primo is een streamer met DAC in een interessant segment van de markt. Audio liefhebbers, spitst uw oren, want de Primo is verrassend goed.

Battle of the Brits – Cyrus, Rega en Naim

Van de Cyrus Classic Amp en de Rega Elicit Mk5 versterker zijn recent reviews verschenen. Ze hebben enige tijd naast elkaar en naast een Naim XS 2 gestaan. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Rega Elicit Mk5 - voorzijde

Review Rega Elicit MK5 geïntegreerde versterker – wolf in schaapskleren

Rega maakt platenspelers, versterkers en cd spelers die gekend zijn om hun uitstekende prijs-prestatieverhouding. De vijfde incarnatie van de Elicit bevestigt dit nog maar eens nadrukkelijk.

Review Elac Debut Connex DCB41 Powered speaker – Maak de connectie

Soms heb je het gehad met die losse componenten. De kabels die je nodig hebt, de stroom die je goed moet krijgen, de synergie die je moet vinden. Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend. Het maakt natuurlijk deel uit van de hobby maar er zijn van die dagen dat je denkt; kan het niet allemaal […]

Volumio Integro – streaming versterker die gezien mag worden

De Volumio Integro is een streaming versterker. Voeg een stel luidsprekers toe, verbind met een luidsprekerkabel en je kan muziek spelen. Dat klinkt aanlokkelijk, maar hoe aanlokkelijk is het?

Cyrus Classic Amp en PSX-R2 - voorkant

Cyrus Classic AMP – Classic PRa(e)T!

In 1984 lanceerde het Britse Cyrus de eerste versterkers, met de afmetingen van een schoenendoos en een schuin geplaatste uitstekende rand met daarop bedieningsknoppen. Wij testen de nieuwste versie van deze Classic.

Neat Petite Classic

Review Neat Petite Classic – Kleinkunst

Naar aanleiding van hun 30-jarig bestaan bracht Neat Acoustics uit Groot-Brittanië onlangs de gelimiteerde Neat Classic 30 uit. Die was zo snel uitverkocht dat men besloot een ‘gewone’ versie op de markt te brengen die de naam Neat Petite Classic kreeg. Zo kan een heel nieuwe generatie ontdekken waarom de oerversie van deze luidspreker ondertussen […]

Review LHY SW-8 Switch en LHY LPS50VA Lineair Power Supply

LHY is een dochtermerk van het al langer bestaande audiomerk Jay’s Audio uit China. LHY biedt een aantal producten op gebied van power supplies, clocks en switches. Wij bekijken in deze review de SW-8 en de lineaire voeding: de LPS50VA.

Review AAI pads – Mini – Midi – Maxi – Ultra – Anti Resonantie

Tweaken is een belangrijk element in onze audio-hobby. We tweaken met kabeltjes, meubels, power conditioning, switches en niet te vergeten: onderzettertjes. Niet voor de drankjes onder het luisteren, maar voor onder onze geliefde speakers en componenten! Wij proberen een hele serie Pads van een merk uit Slowakije: AAI…  Authentic Audio Image. 

JBL 4312G Ghost Edition (3)

Review JBL Model 4312G Ghost Edition Control Monitor – Geestig!

JBL, James Bullough Lansing, wie kent het niet? Wellicht iedereen, al was het maar van hun populaire boomboxen. Maar er is meer. JBL heeft ook een hifi-afdeling waarvan de Classic L100 waarschijnlijk de bekendste vertegenwoordiger is. Voor deze auteur is het de eerste ‘hands on’ kennismaking met dit illustere merk en die kwam er door […]

Multitest geïntegreerde versterkers – 2500 Euro – Welke is de beste (voor u)?

Op zondag 27 november 2022 hebben we een grote, vergelijkende test gehouden met versterkers in de prijsklasse rond de 2500 euro. Een populaire klasse. We hebben in de 3,5 uur durende livestream bijzonder goed kunnen horen wat de verschillen zijn in deze prijsklasse. En het is niet subtiel!