Tidal Powerbuy

 • Aanmaker
  Onderwerp
 • #93904 Citeer
  PFBruinsmaPFBruinsma
  Deelnemer
  Up
  0
  Down
  ::

  Via Hifi.nl is er een actie opgezet om Tidal ‘Premium’ te verkrijgen, 2 jaar voor € 200 dit zou nog geen € 8,35 per maand betekenen. Hoop dat veel mensen zich aanmelden voor dit initiatief en dat dit bericht veel gedeeld gaat worden!! Zou het ook goed vinden als Alpha Audio dit initiatief zou steunen, door hier ruchtbaarheid aan te geven, het komt uiteindelijk de gebruiker te goede!

Weergave van 3 reactie threads
 • Auteur
  Antwoorden
  • #93907 Citeer
   PFBruinsmaPFBruinsma
   Deelnemer
   Up
   0
   Down
   ::

   UPDATE zaterdag 16.00 uur: deze actie is nog nét geen 48 uur live, maar het lijkt erop dat we de ondergrens (in aantal inschrijvingen) in de loop van vandaag al gaan bereiken(!). Dat betekent dat we in de komende week al contact op zullen nemen over de lancering van de webshop en de verdere invulling van de administratie.

   HIFI Powerbuy: tweejarig TIDAL HiFi abonnement
   De HIFI Powerbuy heeft betrekking op 24 maanden TIDAL HiFi ter waarde van 480 euro, die we vanuit deze collectieve actie voor slechts 200 euro rond kunnen krijgen. Een serieuze aanbieding die je toegang verschaft tot de gehele TIDAL muziekcatalogus in de hoogste resolutie, inclusief TIDAL Master! Je betaalt dan omgerekend twee jaar lang geen € 19,99 per maand maar slechts € 8,34.

  • #93909 Citeer
   Anoniem
   Up
   0
   Down
   ::

   Dan bij A-A een Qobuz powerbuy stel ik voor!

  • #93910 Citeer
   EgbertEgbert
   Deelnemer
   Up
   0
   Down
   ::

   Zonder Qobuz geen hifi

  • #94584 Citeer
   richardzwollerichardzwolle
   Deelnemer
   Up
   0
   Down
   ::

   Deezer hifi is nu in prijs gezakt van 14,99 naar 11,25. Voor een jaarabonnement betaal je slechts 89 euro nogwat. Volgens de beschrijving kun je het hifi-abonnement met 6 apparaten tegelijkertijd gebruiken. En het werkt ook nog met mijn oude Squeezebox (maar dan niet in flac, maar MP3 320 kbits). Ik heb nog niet gemerkt dat er op Deezer minder aanbod is dan op Spotify. Robert Long met Flink zijn ontbreekt op beide diensten.

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.