Home Forums Algemeen Hifi Introduceer jezelf! Even voorstellen

laatst bijgewerkt door tsharskamp 8 maanden, 1 week geleden
3 stemmen
3 reacties
 • Aanmaker
  Onderwerp
 • #94185
  oskamkees
  Deelnemer
  Up
  0
  Down
  ::

  Beste Audioliefhebbers, hier mijzelf even voorstellen als nieuw lid op het forum.

  Mijn naam is Kees Oskam, ik woon in Middelharnis en ben al langere tijd gek op muziek en de mooie spullen hoe we dit naar onze smaak weergeven. Deze hobby is ooit begonnen in mijn tienerjaren met een gekregen 3in1 set, supermooi apparaat met een kapotte platenspeler. Na enige maanden deze kunnen repareren ( riempje, bedrading, soldeerwerk ) en trots beztter van een in die tijd geweldig klinkende Schneider set.
  Hierna verschillende Japanse merken gehad, betaalbaar maar zeker lekker klinkend.
  Mijn eerste duurdere set was de Aura 100 series van B&W, mooie versterker en cd, met een set Driade speakers.
  Verschillende Marantz PM series, Unison Research Unico en AVM sets. Speakers waren oa, Diapason nux, Final electrostaten, Usher Audio 6371, Usher Audio Mini Dancer dmd.

  Momenteel speel ik met de Gato Audio Dia400s versterker met ingebouwde netwerkkaart, een Audionet Art cd speler, Bluesound Vault ripper/player en de Scansonic MB3.5 met een Ansuz upgrade. Audeze LCD2C staat op de Audiolab MdacPlus.
  Bekabeling is meest van Ansuz ( power, speakerkabel, interlink ) uit de A series behalve 2 fantastische Tubulus Argentus AES en XLR interconnects die op de Dac hoofdtelefoonversterker aangesloten staan.

  In mijn gevoel een geweldig mooi set met realistische weergave waar ik dagelijks plezier van heb.

 • Auteur
  Antwoorden
  • #94192
   Anoniem
   Inactief
   Up
   0
   Down
   ::

   Welkom Kees. Heb het meeste even even moeten opzoeken, maar lijkt mij een mooie set-up die jij hebt!
   Veel plezier hier.

   Ciao, Huite

  • #94271
   oskamkees
   Deelnemer
   Up
   0
   Down
   ::

   Dankjewel Huite,

   Setup bestaat inderdaad uit sommige elementen die niet alledaags zijn. De Gato Audio DIA 400S is bijvoorbeeld zo’n versterker die ver boven zijn prijsniveau presteert en er ook geweldig mooi uitziet. Niet super bekend, ook een beetje de schuld van de fabriek vanwege gekozen verkoopstrategie, zeker omdat er ook maar weinig dealers van dit merk zijn.
   Audionet is ook zo’n merk, super Duitse degelijkheid met een geweldige sound, die redelijk onbekend is omdat ze zich weer richten op een veel duurdere niche markt. Prachtig spul maar soms absurd geprijsd, mijn idee betreft de prijsstelling natuurlijk en zegt niets over of dit het wel of niet waard is. 22kg CD speler die voortreffelijke match met de Gato.
   Scansonic is wel iets bekender, jammer genoeg niet helemaal om zijn eigen kwaliteit maar zoals iedereen het maar zegt “Met Raidho DNA”. Maar ja, wat is er mis mee om op de naam van je grote broer mee te liften wanneer de techniek waarmee je bebouwd wordt door deze wordt beïnvloed of direct wordt gebruikt.

   Heeft me best wel even tijd gekost om de samenstelling optimaal te krijgen hoor. Ook een CEC loopwerk uitgeprobeerd maar deze was naar mijn smaak geen mooie match. Voor de mensen die direct roepen dat een loopwerk geen eigen geluid heeft, zelf ervaren dat dit wel degelijk uitmaakt. Bouwwijze, gebruikt loopwerk, voeding, digi klok enz.

   CD speler ga ik wel in de toekomst upgraden naar de Gato Audio CCD1 speler. Geweldig mooi, zou iedere liefhebber die in de gelegenheid is adviseren hier eens naar te luisteren of te overwegen wanneer je in de markt bent voor een premium CD speler.

  • #103760
   tsharskamp
   Deelnemer
   Up
   0
   Down
   ::

   Welkom Kees, Leuke set.

   Maar zie daar “Scansonic MB3.5 met een Ansuz upgrade” ? Wat mag dat dan zo wel zijn zo’n upgrade set voor de Scansonic MB3.5

   Of lees dat verkeerd en is de upgrade set iets aparts?

   Heb zelf ook de Scansonic MB3.5

Onderwerp tags

Je moet ingelogd zijn om op dit onderwerp te kunnen reageren.

Advertentie

Advertentie