Ervaringen bluesound

Home Forums Puur Streaming Audio Ervaringen bluesound

Tags: 

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Mart Dekkers 2 weken, 1 dag geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #59398

  edjepetje
  Bijdrager

  Mijn eerdere onderwerp is zonder tekst geplaatst, vandaar nogmaals de vraag, nu wat korter. Ik lees goede reviews over de bluesound node 2, echter volgens speciaalzaken zijn die niet helemaal terecht, de werkelijke gebruikservaringen zouden veel minder goed zijn, wat zijn jullie ervaringen en waarom hebben jullie gekozen voor de bluesound en niet voor de Sonos connect?

 • #61174

  Rokx
  Bijdrager

  Hoi,ik weet niet of je onderhand al tot aanschaf bent overgegaan. Bij deze mijn ervaringen na 9 maanden Bluesound node2 gebruik.
  Uiteindelijk is mijn keuze op de Node2 gevallen omdat deze gebruiksvriendelijk is. De app werkt goed voor mijn gezinsleden. Dat was een voorwaarde. De standaard Spotify app maakt ook contact met de Node2, dat werkt prettig. Voor Qobuz, en nu ook Tidal, is er een geïntegreerde app. Deze werkt goed, maar is iets minder gebruiksvriendelijk dan de standaard App. De standaard App van Qobuz en Tidal Kan geen rechtstreeks contact maken met de Node2 voor zover ik weet. Radio Paradise is een gratis radiozender die ik via de Node2 heb ontdekt, deze staat thuis bijna de hele dag aan. Ik ben zeer tevreden over het geluid. Maar dat hangt uiteraard af van de rest van de audio keten.
  Ik heb bewust niet gekozen voor de Sonos omdat deze m.i. niet genoeg is voorbereid op toekomstige ontwikkelingen, pa mbt high-resolution audio. Maar respect voor Sonos. Ze hebben iets heel moois neergezet de afgelopen jaren. Ik denk dat de Elac Streamer een geduchte concurrent is, oa door geïntegreerde Roon. Maar het prijsverschil is wel groot. Hopelijk heb je hier wat aan

  • #61528

   edjepetje
   Bijdrager

   Dank voor je reactie! Inmiddels heb ik een node 2 te leen van een buurman. Bevalt erg goed! Ik kijk eerst even op marktplaats of ik een tweedehands exemplaar op de kop kan tikken, en anders ga ik voor een nieuwe!

 • #61685

  Mart Dekkers
  Bijdrager

  Ik zit te denken aan de node2, allen ik heb ruim 3600 cd’s op mijn nas staan met ongeveer 250000 nummers zowel in mp3 als flac. Ondersteund de node flac? en kan de node zo;n grote collectie aan? Ik heb nu nog de squeezebox touch maar die wordt steeds minder ondersteund. Zo is spotify vorige week ook verwijderd. Ik stram spotify nu naar een google play audio, digitaal aangesloten op een mdac. Het apparaatje kost maar 39 euro maar is alleen voor spotify.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.