Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Streaming Workshop Overgaauw

2017-02-17 @ 19:00 - 22:00

Kef Muon demo Overgaauw Leiden

Voor de 7e keer zal Hif Overgaauw een streaming workshop organiseren om vanaf de basis uit te leggen wat streamen is en hoe u dit kunt aanpakken. Deze avond heeft een praktisch karakter. We zullen u tevens meerdere soorten van comprimeren laten horen, waardoor u zelf kunt ervaren en vergelijken. Ook dit maakt dat u gelijk goed van start kunt op uw eigen tempo en niveau.  

Wij stellen het op prijs als u zich aanmeldt voor dit evenement maar het is natuurlijk niet verplicht. Aanmelden kan via onze site op www.overgaauw.com/evenementen of via de mail [email protected]

Op deze donderdagavond is de winkel geopend en heeft Leiden koopavond. Wij zijn wel tussen 17.30-19.00 gesloten op deze dag.

Wat gaan we doen? Deze avond zullen we op een duidelijke manier uitleggen wat streamen is en hoe je bijvoorbeeld de eigen cd collectie zonder verlies kan digitaliseren. Ook laten we u de verschillen horen tussen de verschillende opslagmethodes, dus voor een ieder die denkt het verschil niet te kunnen horen is dit een leuke ervaring. Het is informatief en natuurlijk wordt er ook muziek gedraaid. De avond is echt praktisch opgezet, zodat u bij thuiskomst ook aan de slag kunt

Voor wie bedoeld? Voor iedereen die wel wil gaan streamen, maar nog niet weet hoe aan te pakken

Waar? Inloop Op de Breestraat 148 via entree in de winkel gaan we naar de speciale demonstratieruimte op de eerste etage.

Hoe laat? De inloop is om 19.00 met koffie en een drankje. Wij starten om 19.30.

De shows hebben een open karakter, dus een ieder die geinteresseerd is is welkom. Zeker als u in de markt bent voor nieuw audio bent u op het juiste adres en kunt u de informatieshows combineren met een bezoek aan onze winkel.

Auto parkeren? Garenmarkt,Parkeergarage Hoogvliet,Parkeerterrein Haagweg; zij zetten u voor de winkel af en halen u voor de winkel weer op. Meer info hierover onder het kopje: klantenservice op onze site.

Gegevens

Datum:
2017-02-17
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
http://overgaauw.com/agenda#75

Organisator

Overgaauw
Telefoon:
071-5126862
E-mail:
verkoop@overgaauw.com
Website:
http://www.overgaauw.com/

Locatie

Overgaauw
Breestraat 148
Leiden, 2311 CX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
071-5126862
Website:
http://www.overgaauw.com/