Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Play Fi van Rotel bij Overgaauw

2016-12-17 @ 11:00 - 17:00

Kef Muon demo Overgaauw Leiden

Vandaag gaat u kennismaken met de nieuwe Rotel lijn: de 14 -serie. Hiervoor komt Ronald naar Leiden. Een stukje techniek en uiteraard gaat de versterker aan.

We hebben het over de nieuwe versterkers en cd-speler van Rotel, maar de de nadruk zal liggen op de nieuwe streamer en vooral over het nieuwe systeem Play-Fi. Play-Fi is een systeem wat door meerdere merken omarmd wordt dus breed gedragen wordt.  Wat er nieuw aan is, laten wij u deze avond praktisch zien.

We laten zien hoe het werkt maar vooral horen. Tijdens de demonstratie draaien wij met de Bowers & Wilkins CM6s2 luidsprekers. Rotel en Bowers & Wilkins komen immers bij dezelfde leverancier vandaan, dus Ronald kan van beiden u voorlichten en vragen beantwoorden.

Uiteraard bij ons op de Breestraat. Deze dag is de winkel ook gewoon open en is er een grote markt achter onze winkel die over de grachten heen slingert. Leiden is een mooie stad die zeker op zaterdag bruist.

Parkeren kan eenvoudig via Parkeerterrein Haagweg. U wordt dan voor de winkel afgezet en overal in de stad weer opgehaald.

Waar? Bij ons in de speciale demonstratieruimte in ons Jugendstill pand op de Breestraat 148. Hiervoor komt u via de winkel en gaat u via een speciale doorgang naar de afgezonderde demonstratieruimte (voor tophifi).

Wij voorzien u van een drankje en hopen dat u ook een fijne dag heeft, want we delen ook de passie voor muziek.

Gegevens

Datum:
2016-12-17
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
http://overgaauw.com/agenda#81

Organisator

Overgaauw
Telefoon:
071-5126862
E-mail:
verkoop@overgaauw.com
Website:
http://www.overgaauw.com/

Locatie

Overgaauw
Breestraat 148
Leiden, 2311 CX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
071-5126862
Website:
http://www.overgaauw.com/