web analytics

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Indian Summer Events Beter Beeld & Geluid

15-09-2018 @ 13:00 - 17:00 CEST

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 13:00 on zaterdag, repeating until 06-10-2018

Op naar de End of Summer-shows van Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld en Geluid organiseert weer een aantal interessante events deze nazomer. We zetten ze even op een rijtje voor u! 

15  september

Tijdens deze ‘Linn Lounge‘ op 15 september (aankomende zaterdag!) vanaf 13:00 zullen wij het complete verhaal vertellen van Fleetwood Mac en uiteraard hun muziek draaien.

Ontdek met ons de legendarische muziek van Fleetwood Mac in de hoogste kwaliteit beschikbaar – op een Linn systeem in Studio Master kwaliteit. Ondanks steeds wisselende bezettingen en het wegvallen van legendarische leden, heeft deze band een aantal van de meest poëtische en gedenkwaardige nummers ooit gemaakt.

29 september

Een ‘Classic albums‘ middag! Wat is er fijner dan het spelen van absolute rock/pop/jazz/klassiek-klassiekers op een prachtsysteem uiteraard vanaf vinyl? Wij bezorgen je een middag vol mooie muziek en nodigen je uit om ook je eigen ‘klassiekers’ op vinyl mee te nemen! Wat een mooie gelegenheid om daarna even lekker na te kletsen over de gedraaide platen met een drankje/hapje!

Deze middag draaien wij met maar liefst 3 verschillende draaitafels, namelijk de Bergmann Magne, de Wilson Benesch Circle 25 met A.C.T. 25 arm en de Luxman PD-171A!

6 oktober

Wij introduceren op 6 oktober in Hilversum de nieuwe Vivid Audio Kaya. De Vivid Audio Kaya serie is nieuw en zit tussen de Oval en Giya modellen in. Mooi formaat, mooie prijs en fantastische klank! Ewald Verkerk van Terrason Audio zal aanwezig zijn om de luidsprekers te presenteren en de bezoekers te trakteren op zijn unieke muziekkeuze.

Wij zullen de Vivid Audio Kaya 45 gaan demonstreren op een set die wij uitermate synergetisch vinden samengaan met deze luidsprekers: de Linn Klimax DSM Katalyst met Linn Klimax Twin.

Gegevens

Datum:
15-09-2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://beterbeeldengeluid.nl/

Organisator

Beter Beeld Geluid
E-mail:
info@beterbeeldengeluid.nl
Website:
www.beterbeeldengeluid.nl

Locatie

Beter Beeld Geluid
1e Oosterstraat 2, 1211LB Hilversum, Nederland + Google Maps
Website:
www.beterbeeldengeluid.nl