Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alpha Audio Open Dag

2 oktober @ 10:00 - 18:00 CEST

Gratis
TAD Evolution 2

We hadden het al een tijd beloofd, maar nu is het dan zover! We gooien de deuren van de redactie open om u een blik achter de schermen te geven. Zo kunt u zélf horen hoe de referentieset klinkt, een blik werpen op de meetapparatuur (en wellicht zelf iets meenemen om te laten meten) en natuurlijk: kletsen met andere liefhebbers!

We gooien, op de dag van de audiofielen: zondag 2 oktober, de deuren open. We hebben een ochtend en een middagslot om het wat beheersbaar en leuk te houden. Per slot zijn vijftien plekken beschikbaar: Patreonleden hebben voorrang bij inschrijven.

Luisterruimte

In de luisterruimte staat de complete referentieset op display. Helemaal klaar om lekker wat muziek te spelen voor u. Zo krijgt u een goed idee met welke apparatuur we spelen als we spullen testen. We draaien met ROON waarin Tidal en Qobuz geïntegreerd zijn, dus de meeste verzoekjes moeten wel lukken.

Metingen

Ook hebt u de kans om de meetopstelling van dichtbij te bekijken. Wilt u graag eens wat door laten meten? Neem dan het apparaat gerust mee! Speakers gaan niet tijdens de open dag. Maar de meeste andere apparaten kunnen we zeker een poging wagen.

Kletsen!

Het is altijd gezellig om met gelijkgestemden te kletsen. Daar is uiteraard alle ruimte voor tijdens de open dag.

Tijdslots

Slot 1

10:00 – 13:30 – 15 personen maximaal

Slot 2

13:30 – 17:00 – 15 personen maximaal

 

We hebben 15 plekken per slot. Dit omdat het anders te druk wordt in de ruimtes. Om het overzichtelijk en prettig te houden, zetten we dus even een maximum. Alvast dank voor het begrip hiervoor.

Inschrijven gaat via het contactformulier.

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
10:00 - 18:00 CEST
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.alpha-audio.nl

Organisator

Alpha Audio
E-mail:
jaap.veenstra@alpha-audio.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Alpha Audio
Nijverheidsweg 36, 2033NZ Haarlem, Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie