web analytics

Colofon

Graag stellen we het Alpha Audio Team aan u voor!  

Jaap VeenstraJaap Veenstra is de oprichter van Alpha Audio. Zijn hifi-passie is vroeg begonnen en is nooit gestopt. Hij moest een uitlaatklep vinden. Alpha Audio is het resultaat. Nu kan hij eindelijk zijn gekte kanaliseren en kenbaar maken!
Yung LieYung Lie speelt zelf in een band. Hij kent dus het échte live-gevoel als geen ander bij Alpha Audio. Ook denkt hij denkt graag ‘outside the box’. Niet alleen op zijn werk, maar ook binnen zijn hifi-hobby. Kortom: Yung schuwt niet het onbekende!
Sean Schuurman heeft een paar van zijn jeugdjaren doorgebracht in de hifiwinkel. Besmet met het virus én een drang naar huisautomatisering schrijft hij zijn bevindingen van zich af op Alpha Audio.
Ronald Smit is freelance auteur voor diverse bekende ict-bladen en -websites. Hij heeft tevens een technische achtergrond, waardoor hij dwars door de marketingpraat heen kan prikken. Handig bij Alpha!
Geoffrey van Houwaert is opgegroeid met radio, cassettes en MTV. Hij nam muziek op op cassettes en speelde dit terug op zijn walkman. Een echte muziek-freak dus. Die passie is nooit gestopt. Uiteraard hebben cassettes wel plaatsgemaakt voor CD’s en streaming.
Frans Schmidt schreef eerder voor het Pink Floyd-magazine Echoes en Progwereld, een Nederlandse webpagina op het gebied van progressieve en symfonische rock. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, propageert deze muzikale veelvraat nu zijn mening op Alpha Audio.