web analytics

Colofon

Graag stellen we het Alpha Audio team aan u voor!  

Jaap Veenstra Jaap Veenstra is de oprichter van Alpha Audio. Zijn hifi-passie is vroeg begonnen en is nooit gestopt. Hij moest een uitlaatklep vinden. Alpha Audio is het resultaat. Nu kan hij eindelijk zijn gekte kanaliseren en kenbaar maken!
Yung Lie Yung Lie speelt zelf in een band. Hij kent dus het échte live-gevoel als geen ander bij Alpha Audio. Ook denkt hij denkt graag ‘out of the box’. Niet alleen op zijn werk, maar ook binnen zijn hifi-hobby. Kortom: Yung schuwt niet het onbekende!
  Quintijn Bulterman heeft jarenlang in een audio-/videowinkel gewerkt en weet hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Na een kort intermezzo, heeft Quintijn zijn liefde voor audio opnieuw ontdekt. Hij heeft zijn homecinema combinatie ingeruild voor een lekker degelijk stereosysteem. Sindsdien hij is gegroeid van audio liefhebber naar Audiofiel.
Ronald Smit is freelance auteur voor diverse bekende ict-bladen en -websites. Hij heeft tevens een technische achtergrond, waardoor hij dwars door de marketingpraat heen kan prikken. Handig bij Alpha!
René van Es is de ‘grand daddy’ van de audiojournalistiek. Er is weinig in ons wereldje dat René niet heeft gehoord of niet kent. Binnen Alpha pakt hij voornamelijk high-end zaken op. De ‘good stuff’ zullen we maar zeggen.
Geoffrey van Houwaert is opgegroeid met radio, cassettes en MTV. Hij nam muziek op op cassettes en speelde dit terug op zijn walkman. Een echte muziek-freak dus. Die passie is nooit gestopt. Uiteraard hebben cassettes wel plaatsgemaakt voor CD’s en streaming.