Colofon

Graag stellen we het Alpha Audio team aan u voor!  

Jaap VeenstraJaap Veenstra is de oprichter van Alpha Audio. Zijn hifi-passie is vroeg begonnen en is nooit gestopt. Hij moest een uitlaatklep vinden. Alpha Audio is het resultaat. Nu kan hij eindelijk zijn gekte kanaliseren en kenbaar maken!
Yung LieYung Lie speelt zelf in een band. Hij kent dus het échte live-gevoel als geen ander bij Alpha Audio. Ook denkt hij denkt graag ‘out of the box’. Niet alleen op zijn werk, maar ook binnen zijn hifi-hobby. Kortom: Yung schuwt niet het onbekende!
QuintijnQuintijn heeft jarenlang in een audio-/videowinkel gewerkt en weet hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Een jaar geleden heeft Quintijn zijn liefde voor audio opnieuw ontdekt. Hij heeft zijn homecinema combinatie ingeruild voor een lekker degelijk stereosysteem. Sindsdien hij is gegroeid van audio liefhebber naar Audiofiel.
harroHarro Tillema houdt van muziek… van hifi… en van zelf mooie spullen ontwerpen. Hij schrijft met name de muziekreviews op Alpha Audio. En dat doet hij met de nodige inzet, passie en goede oren!
Jan Karssen is een allround liefhebber van hifi-apparatuur en muziek. Weloverwogen heeft hij zijn systeem samengesteld. Al snel is hij in de band geraakt van streaming apparatuur. Kortom: nu staat er een prachtige audiostreamer in het rek…!
Ronald Smit is freelance auteur voor diverse bekende ict-bladen en -websites. Hij heeft tevens een technische achtergrond, waardoor hij dwars door de marketingpraat heen kan prikken. Handig bij Alpha!