Colofon

Graag stellen we het Alpha Audio team aan u voor!  

Jaap Veenstra Jaap Veenstra is de oprichter van Alpha Audio. Zijn hifi-passie is vroeg begonnen en is nooit gestopt. Hij moest een uitlaatklep vinden. Alpha Audio is het resultaat. Nu kan hij eindelijk zijn gekte kanaliseren en kenbaar maken!
Yung Lie Yung Lie speelt zelf in een band. Hij kent dus het échte live-gevoel als geen ander bij Alpha Audio. Ook denkt hij denkt graag ‘out of the box’. Niet alleen op zijn werk, maar ook binnen zijn hifi-hobby. Kortom: Yung schuwt niet het onbekende!
  Quintijn heeft jarenlang in een audio-/videowinkel gewerkt en weet hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Na een kort intermezzo, heeft Quintijn zijn liefde voor audio opnieuw ontdekt. Hij heeft zijn homecinema combinatie ingeruild voor een lekker degelijk stereosysteem. Sindsdien hij is gegroeid van audio liefhebber naar Audiofiel.
harro Harro Tillema houdt van muziek… van hifi… en van zelf mooie spullen ontwerpen. Hij is inmiddels de Multitest Master geworden. Met het grootste gemak test hij zeventien interlinks, vijf streamers of een handvol versterkers om vervolgens met complexe sheets een rangorde te maken. Kortom: Harro is Mister Multitest bij Alpha Audio. En dat doet hij met pure passie en goede oren!
Ronald Smit is freelance auteur voor diverse bekende ict-bladen en -websites. Hij heeft tevens een technische achtergrond, waardoor hij dwars door de marketingpraat heen kan prikken. Handig bij Alpha!