web analytics

Wat is er te zien op de X-Fi show?

Blijft er leuk uit zien, die luidsprekers van Bach. De set wordt aangevuld door Esoteric.

NIEUWS – Vanaf morgen kunt u in Veldhoven terecht voor weer een geweldige hifi-show. Deze X-Fi show is nu voor de derde keer, maar voor het eerst in Koningshof, Veldhoven. Jazeker: de locatie waar voorheen altijd de VAD-show was. 

Wat valt er dit weekend allemaal te zien? Heel veel. En heel veel mooie merken. Als u een liefhebber bent, en natuurlijk tijd hebt, is het zeker de moeite om even een bezoekje te brengen. We zetten even de merken en importeurs die aanwezig zijn op een rijtje voor u, met een linkje naar de website van XFi:

Aanwezige importeus en merken

Gerelateerde berichten

Bugatti Chiron

High End Munchen 2019 – Bugatti Chiron – De Audio

Een Bugatti koopt u in eerste instantie niet voor de audiokwaliteit. Toch? Maar weet dat er in de Chiron een serieus audiosysteem zit. Compleet custom gemaakt door Accuton. Juist ja… die fabrikant van die mooie units. Wij stappen even in deze prachtige hypercar… om de audio te ervaren. 

Alpha Audio's Column

Q’s Column: Toerist

Quintijn is het helemaal zat. Zijn frustratie zit diep en hij heeft een uitlaatklep nodig… Op Alpha kan en mag hij helemaal los. Zo nu en dan kunt u dus genieten van het gespuwde gal van deze barbaar! Deze keer… iets over een plafond, slaap, audio en een virus. 

Geef een reactie