Video – Waar zijn we allemaal mee bezig nu?

We zijn bijzonder druk op het moment. En niet alleen met lekker muziek luisteren. Er staan natuurlijk legio reviews in de planning. Maar dat is niet alles! Check onze video om te weten te komen wat u allemaal de komende weken kunt verwachten van ons. 

Video plannen Alpha Audio

https://www.alpha-audio.nl/achtergrond/video-waar-zijn-we-allemaal-mee-bezig-nu/

Gerelateerde berichten

extreme hifi

Schamen voor passie?

Het is vreemd: we praten gerust over nieuwe kleren, een prachtige lamp of een gloednieuwe iPad. Maar vol trots vertellen dat we een nieuwe kabel voor ons systeem hebben aangeschaft zit er vaak niet in. Laat staan dat we met vuur en passie praten over onze hobby. Hoe komt dat nu? Waarom schamen voor passie? 

Leo Blokhuis

Video – Alpha Audio bij Leo Blokhuis

VIDEO – We zijn op uitnodiging van Hifi Solutions bij Leo Blokhuis wezen kijken. Een geweldige ervaring die je als liefhebber van muziek echt moet meemaken. Om u ook een beetje te laten proeven van deze voorstelling, hebben we een camera neergezet en de gehele 2 uur (iets meer) op video vastgelegd. Gaat u er […]

3 reacties

  1. Wat een droombaan om al die spullen te mogen testen.Ben met name naar de nieuwe Kefs benieuwd.Nog een testje mijnerzijds:heb diverse parallelfilters in mijn set gehad.De sns van kemp was een tikkie laid back en bracht rust, de blacknoise espira bracht een fris windje en was wat meer forward en tot slot de enacom ac met wattgate connector bracht meer focus en detail.Laatste was voor mij de beste,als je dat zo kunt zeggen.Groetjes,ik blijf jullie volgen!

Geef een reactie