Video – Waar zijn we allemaal mee bezig nu?

We zijn bijzonder druk op het moment. En niet alleen met lekker muziek luisteren. Er staan natuurlijk legio reviews in de planning. Maar dat is niet alles! Check onze video om te weten te komen wat u allemaal de komende weken kunt verwachten van ons. 

Video plannen Alpha Audio

Gerelateerde berichten

Q’s Column – Kinderen & Hifi

Zijn gedachtes over audio bezorgen Q slapeloze nachten. Plafonddiensten, zoals Q ze noemt.  Hij heeft zijn nachtrust nodig. Daarom gebruikt hij Alpha als zijn uitlaatklep. Leest u mee wat Q wakker houdt…. Kinderen….

Miniverslag introductie Magnepan 1.7i

Afgelopen zaterdag was er weer een demo bij Da Capo High End. Deze keer de Magnepan 1.7i. Een machtig mooie speaker die nog net even wat grootser speelt dan zijn kleine broertje: de nieuwe MG .7i. Jeroen en Rick Paap halen weer het maximale uit deze nieuweling.

Final Audio Hope VI

Video Final Audio Design Pandora Hope VI

De hoofdtelefoon-markt groeit hard: heel hard. En het lijkt zijn verzadigingspunt wel te bereiken. Zeker in het instap- en middensegment. FInal Audio kenden wij nog niet, maar het is een speler die al een tijdje meedoet. Zeker in Azië. En aan instappers lijkt dit merkt niet te doen. 700 dollar is speelgoed en wisselgeld voor […]

3 reacties

  1. Wat een droombaan om al die spullen te mogen testen.Ben met name naar de nieuwe Kefs benieuwd.Nog een testje mijnerzijds:heb diverse parallelfilters in mijn set gehad.De sns van kemp was een tikkie laid back en bracht rust, de blacknoise espira bracht een fris windje en was wat meer forward en tot slot de enacom ac met wattgate connector bracht meer focus en detail.Laatste was voor mij de beste,als je dat zo kunt zeggen.Groetjes,ik blijf jullie volgen!

Geef een reactie