web analytics

Video – Waar zijn we allemaal mee bezig nu?

We zijn bijzonder druk op het moment. En niet alleen met lekker muziek luisteren. Er staan natuurlijk legio reviews in de planning. Maar dat is niet alles! Check onze video om te weten te komen wat u allemaal de komende weken kunt verwachten van ons. 

Video plannen Alpha Audio

Gerelateerde berichten

Cyrus Q power - voeding

Fotoverslag Cyrus Q Power

Onlangs heb ik een Cyrus Q Power op de kop getikt op Marktplaats. Leuk voor de werkkamer waar ik toch heel wat tijd doorbreng. In combinatie met een setje Cambridge Audio Minx (komen nog) moet dat erg leuk gaan klinken, schat ik in. Tijdens mijn zoektocht naar meer informatie over de Q Power, viel me […]

3 reacties

  1. Wat een droombaan om al die spullen te mogen testen.Ben met name naar de nieuwe Kefs benieuwd.Nog een testje mijnerzijds:heb diverse parallelfilters in mijn set gehad.De sns van kemp was een tikkie laid back en bracht rust, de blacknoise espira bracht een fris windje en was wat meer forward en tot slot de enacom ac met wattgate connector bracht meer focus en detail.Laatste was voor mij de beste,als je dat zo kunt zeggen.Groetjes,ik blijf jullie volgen!

Geef een reactie