web analytics

Video – Waar zijn we allemaal mee bezig nu?

We zijn bijzonder druk op het moment. En niet alleen met lekker muziek luisteren. Er staan natuurlijk legio reviews in de planning. Maar dat is niet alles! Check onze video om te weten te komen wat u allemaal de komende weken kunt verwachten van ons. 

Video plannen Alpha Audio

Gerelateerde berichten

Marantz NA8005 goud en zilver

Hoe kies je de juiste bron?

We leven in een tijd van keuzes. Dat is geweldig, maar wie nu een nieuw hifisysteem moet gaan samenstellen staat voor bijna een oneindig aantal mogelijkheden. We hebben de luidspreker en versterker al besproken. Nu is het tijd voor de bron. Welke past bij u? Hoe maakt u die keuze? 

Bowers-Wilkins-Logo

Fabrieksbezoek Bowers & Wilkins – Deel 1

Er zijn behoorlijk wat merken met ?Heritage? in de hifi. Merken met decennia geschiedenis. Bowers & Wilkins is één van die merken. Opgericht door John Bowers  in in 1966 heeft het merk een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Wij zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen in de gemoderniseerde fabriek. Een plek waar B&W alle 800-serie luidsprekers […]

3 reacties

  1. Wat een droombaan om al die spullen te mogen testen.Ben met name naar de nieuwe Kefs benieuwd.Nog een testje mijnerzijds:heb diverse parallelfilters in mijn set gehad.De sns van kemp was een tikkie laid back en bracht rust, de blacknoise espira bracht een fris windje en was wat meer forward en tot slot de enacom ac met wattgate connector bracht meer focus en detail.Laatste was voor mij de beste,als je dat zo kunt zeggen.Groetjes,ik blijf jullie volgen!

Geef een reactie