web analytics

Video Musical Fidelity V90-serie

Musical Fidelity V90

VIDEO – We bekijken de Musical Fidelity V90-serie. Bestaande uit de V90-HPA, V90-AMP en de V90-BLU. De V90-DAC hebben we eerder bekeken. De V90 is een interessante budget-serie van het Britse Musical Fidelity. We lopen in de onderstaande video even door de mogelijkheden. 

Bekijk de Musical Fidelity V90-serie video

Specificaties Musical Fidelity V90-AMP

Ingangen: 3,5mm jack (analoog + optisch) en usb (24/48)
Vermogen: 20 watt per kanaal.
Minimale weerstand: 6 Ohm
Signaal / ruisverhouding: 85 dB (A-gewogen)
Ingangsweerstand: 47 Ohm
Frequentiebereik: 10 Hz – 20 kHz
Voeding: intern

Prijs: 275 euro

Specificaties Musical Fidelity V90-BLU

Ingangen: coaxiaal, optisch, lijningang en bluetooth
Bluetoothversie: apt-X
Geheugen voor verbindingen: tot 16
Verbindingsafstand: tot 30 meter (class-2)
Voeding: adapter
Prijs: ongeveer 275 euro

Specificaties Musical Fidelity V90-HPA

Ingangen: lijningang, usb (24/96)
Uitgangen: 5,25″-hoofdtelefoon en lijn
Voeding: adapter
Prijs: 225 euro

 

Gerelateerde berichten

Chattelin KEF

KEF Event bij Chattelin met Mathilde Santing

Een KEF Muon reviewen gaat wat lastig hier op kantoor. Om een dusdanig systeem toch te kunnen beluisteren, is er maar één optie: naar een winkel gaan die ze heeft staan. En aangezien die ook vrij dungezaaid zijn, kunnen we maar één antwoord geven als we een uitnodiging voor een exclusief event rondom deze speaker […]

Q acoustics 3000i series

Video Introductie Q Acoustics 3000i

Wij genieten altijd van introducties van nieuwe producten. Zeker een nieuwe luidspreker is toch wel een ‘dingetje’. Wat is er anders? Klinkt het echt beter? En hoe zit het met de prijs? Q Acoustics laat ons in Duitsland de nieuwe 3000i-series zien. En horen! En hoewel sommige wijzigingen subtiel of onzichtbaar zijn – denk aan […]

4 reacties

 1. In de video wordt gezegd dat de V90-AMP rond de ? 200 kost, maar in de prijslijst van Viertron staat-ie inmiddels op ? 325. Voor dat geld vind ik dat je meer mag verwachten dan die goedkope spring clip luidsprekeraansluitingen. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het geluid. Ik ben erg benieuwd naar jullie review.

 2. Het lijkt eerder zo dat je eigenlijk maar 1 zo’n V90 hoeft tekopen naar behoefte i.p.v. “een héle set”.
  Omdat je anders wel héél erg veel dubbele functies / connecties overhoudt, wat uiteraard weer zonde van je geld is want wat dat betreft zou het dan echt beter besteed kunnen worden.
  Overigens… wegen die kastjes nog wat of zijn ze erg licht en staan ze ook een beetje stevig t.o.v. andere vergelijkbare die je in je handen heb gehad?

  1. Dag Wilco,

   Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Natuurlijk kun je met alleen de AMP uit de voeten, omdat deze een usb-input heeft en daarnaast nog een 3,5mm jack. Maar met een beperking op 24 bit / 48 kHz loop je snel tegen limieten aan. Daarbij heb ik nog niet gezien wat voor dac-chip erin zit en hoe deze gevoed is. Dat bepaalt natuurlijk ook enorm de prestaties. Kortom: hoewel het mogelijk is met één apparaat veel te doen, denk ik dat er zeker wel een bestaansrecht is voor meerdere.

Geef een reactie