web analytics

Video Micromega My-serie

micromega-my-serie

Micromega heeft zijn My-serie helemaal compleet: een MyDac, MyGroove (phono voorversterker) MyZic (hoofdtelefoon versterker) een set kabels, een MyAmp en een setje speakers: de MySpeaker. Reden genoeg om alles eens uit te stallen en te bekijken!

De My-serie van Micromega is bedoeld voor jonge, hippe liefhebbers die geen tonnen met geld willen – of kunnen – overmaken naar de bankrekening van een winkelhouder. Met bedragen van 199 euro voor de MyGroove en MyZic, 299 euro voor de MyDac, 499 euro voor de MyAmp en 149 euro voor een enkele MySpeaker, zijn het zeer redelijke bedragen. Het mooie is: u hoeft ze ook niet allemaal aan te schaffen. U kunt gewoon beginnen met een MyAmp een een set speakers. Wilt u een mooiere dac? Dan is er de bijpassende MyDac. Wilt u vinyl luisteren? Prima: dan is er de MyGroove. Hoofdtelefoon… u snapt het concept.

Bekijk de Micromega My-serie video

Prijzen Micromega My-serie

MyDac: ? 299

MyAmp: ? 499

MyZic: ? 199

MyGroove: ? 199

MySpeaker: ? 149 per stuk

Kabels: speakerkabel, coaxiaal digitaal, usb-digitaal, analoge interlink.

Complete prijslijst van Micromega: Smart Audio (PDF)

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2016 – Grimm Audio

Grimm Audio kennen we maar al te goed van de LS1 luidspreker. Een studio-speaker die behoorlijk indruk heeft gemaakt op diverse shows. Op de High End 2016 heeft Grimm – na vijf jaar – de nieuwe versie van de LS1 getoond: de BE-versie. Een model met onder meer een nieuwe tweeter én een motion feedback […]

Wilson Benesch Endeavour (1)

Hoe kies je de juiste luidspreker?

Een set samenstellen is een behoorlijk lastig en complex proces. Alles moet passen. De versterker, bron, luidsprekers en bekabeling. Niet alleen consumenten hebben er moeite mee. Ook professionals kunnen hun hersenen pijnigen bij het samenstellen. Wij leggen u uit waar u rekening mee moet en kunt houden bij het kiezen van de juiste luidspreker.

Geef een reactie