Video Micromega My-serie

micromega-my-serie

Micromega heeft zijn My-serie helemaal compleet: een MyDac, MyGroove (phono voorversterker) MyZic (hoofdtelefoon versterker) een set kabels, een MyAmp en een setje speakers: de MySpeaker. Reden genoeg om alles eens uit te stallen en te bekijken!

De My-serie van Micromega is bedoeld voor jonge, hippe liefhebbers die geen tonnen met geld willen – of kunnen – overmaken naar de bankrekening van een winkelhouder. Met bedragen van 199 euro voor de MyGroove en MyZic, 299 euro voor de MyDac, 499 euro voor de MyAmp en 149 euro voor een enkele MySpeaker, zijn het zeer redelijke bedragen. Het mooie is: u hoeft ze ook niet allemaal aan te schaffen. U kunt gewoon beginnen met een MyAmp een een set speakers. Wilt u een mooiere dac? Dan is er de bijpassende MyDac. Wilt u vinyl luisteren? Prima: dan is er de MyGroove. Hoofdtelefoon… u snapt het concept.

Bekijk de Micromega My-serie video

Prijzen Micromega My-serie

MyDac: ? 299

MyAmp: ? 499

MyZic: ? 199

MyGroove: ? 199

MySpeaker: ? 149 per stuk

Kabels: speakerkabel, coaxiaal digitaal, usb-digitaal, analoge interlink.

Complete prijslijst van Micromega: Smart Audio (PDF)

Gerelateerde berichten

Wilson Benesch Endeavour (1)

Hoe kies je de juiste luidspreker?

Een set samenstellen is een behoorlijk lastig en complex proces. Alles moet passen. De versterker, bron, luidsprekers en bekabeling. Niet alleen consumenten hebben er moeite mee. Ook professionals kunnen hun hersenen pijnigen bij het samenstellen. Wij leggen u uit waar u rekening mee moet en kunt houden bij het kiezen van de juiste luidspreker.

MInx Go black

Mobiele hifi!

OPINIE – Het is vakantietijd. In ieder geval voor mij. Geen stress: er zitten nog steeds Alpha Auteurs op wacht. Jan Karssen, Yung Lie en Jaap de Wreede kruipen dagelijks achter het toetsenbord om de site te checken en updates door te voeren. Dimitri Lambermont zit even tot over zijn oren in het verbouwingsstof. Maar […]

Soulution

High End Munchen 2018 – Soulution

Soulution mag niet missen in het lijstje van te bezoeken merken op de High End Munchen 2018. In de kamer van de Zwitsers staat de nieuwe 525 voorversterker centraal. Een prachtig apparaat dat wat technieken van de 700-serie heeft geleend. Ciryll Hammer legt uit hoe het precies zit. 

Geef een reactie