web analytics

Video – Interview Greg Salt: VP Operations Paradigm

Paradigm-Fabriek-Canada-Toronto

Afgelopen week zijn we bij Paradigm geweest om de producten beter te leren kennen én de fabriek te bekijken. Ontzettend interessant natuurlijk. Zeker omdat Paradigm nagenoeg alles zelf in Canada ontwerpt en maakt. Wij hebben ook even kunnen praten met Greg Salt: de VP Operations. Dit gesprek hebben we vastgelegd op camera, zodat u ook iets meer inzicht krijgt in de manier van werken bij Paradigm.

Paradigm is er trots op dat alles in eigen huis wordt ontwikkeld én dat nagenoeg alles ook in eigen huis wordt gemaakt. Terecht: dat gebeurt niet heel vaak meer. Greg Salt legt uit dat het twee voordelen heeft zelf zaken te maken: de kwaliteitscontrole is beter én het kan zelfs goedkoper zijn, omdat spullen soms slimmer en dus goedkoper gefabriceerd kunnen worden als je de techniek beheerst.

Er is natuurlijk nog een voordeel: het is goed voor het imago. En je leert er enorm van. Paradigm plukt zonder meer de vruchten van zelf fabriceren: van een draadje tot een complete unit, versterkertrap en speakerbehuizing.

Video interview Greg Salt, Paradigm

Foto’s fabriek Paradigm

Gerelateerde berichten

Alpha Audio's Column

Q’s Column: Leo Blokhuis

Quintijn is het helemaal zat. Zijn frustratie zit diep en hij heeft een uitlaatklep nodig… Op Alpha kan en mag hij helemaal los. Zo nu en dan kunt u dus genieten van het gespuwde gal van deze barbaar! Deze keer… Leo Blokhuis.

Final Audio B1 en B3

Genieten of analyseren?

Toen Jaap mij vlak voor zijn vakantie vroeg of ik er wat voor voelde om als redacteur voor Alpha te gaan schrijven hoefde ik niet lang te denken. Ik heb al sinds kleins af aan een voorliefde voor muziek en apparatuur. Het is al zo lang als ik me kan herinneren een hobby en ik […]

Geef een reactie