Video – Interview Greg Salt: VP Operations Paradigm

Paradigm-Fabriek-Canada-Toronto

Afgelopen week zijn we bij Paradigm geweest om de producten beter te leren kennen én de fabriek te bekijken. Ontzettend interessant natuurlijk. Zeker omdat Paradigm nagenoeg alles zelf in Canada ontwerpt en maakt. Wij hebben ook even kunnen praten met Greg Salt: de VP Operations. Dit gesprek hebben we vastgelegd op camera, zodat u ook iets meer inzicht krijgt in de manier van werken bij Paradigm.

Paradigm is er trots op dat alles in eigen huis wordt ontwikkeld én dat nagenoeg alles ook in eigen huis wordt gemaakt. Terecht: dat gebeurt niet heel vaak meer. Greg Salt legt uit dat het twee voordelen heeft zelf zaken te maken: de kwaliteitscontrole is beter én het kan zelfs goedkoper zijn, omdat spullen soms slimmer en dus goedkoper gefabriceerd kunnen worden als je de techniek beheerst.

Er is natuurlijk nog een voordeel: het is goed voor het imago. En je leert er enorm van. Paradigm plukt zonder meer de vruchten van zelf fabriceren: van een draadje tot een complete unit, versterkertrap en speakerbehuizing.

Video interview Greg Salt, Paradigm

Foto’s fabriek Paradigm

Gerelateerde berichten

Dynaudio

High End Munchen 2018 – Dynaudio

Op de stand van Dynaudio zien we de nieuwe Confidence-series. Een behoorlijke upgrade als we kijken naar de vorige serie. Niet alleen een mooier, strakker uiterlijk, maar ook een nieuwe DDC-technologie om de spreiding van het geluid te optimaliseren. Roland Hoffmann legt alles uit rondom deze nieuwe serie. 

Concertgebouw Amsterdam

Tour – Behind the Scenes – Concertgebouw Amsterdam

Bij de introductie van de nieuwe Marantz KI Ruby hebben we niet alleen kennisgemaakt met de nieuwe Anniversary Marantz KI Ruby, maar hebben we ook een tour gekregen door Het Concertgebouw in Amsterdam. Hartstikke interessant natuurlijk, want wanneer hebben we nu de kans op in de Solistenkamer te kijken? Of de opslag van de twee […]

Sennheiser Hannover HQ

Fabrieksbezoek Sennheiser

Ooit heeft Sennheiser een microfoon nagemaakt voor Siemens. En ooit heeft Sennheiser gedacht dat ze maximaal 500 stuks van een hoofdtelefoon zouden verkopen. Want hij is met 50DM toch wel prijzig. Ondenkbaar in deze tijd dat Sennheiser de markt van microfoons domineert en zonder moeite veel duurdere hoofdtelefoons aan de man brengt. We kijken even […]

Geef een reactie