web analytics

Video – Interview Greg Salt: VP Operations Paradigm

Paradigm-Fabriek-Canada-Toronto

Afgelopen week zijn we bij Paradigm geweest om de producten beter te leren kennen én de fabriek te bekijken. Ontzettend interessant natuurlijk. Zeker omdat Paradigm nagenoeg alles zelf in Canada ontwerpt en maakt. Wij hebben ook even kunnen praten met Greg Salt: de VP Operations. Dit gesprek hebben we vastgelegd op camera, zodat u ook iets meer inzicht krijgt in de manier van werken bij Paradigm.

Paradigm is er trots op dat alles in eigen huis wordt ontwikkeld én dat nagenoeg alles ook in eigen huis wordt gemaakt. Terecht: dat gebeurt niet heel vaak meer. Greg Salt legt uit dat het twee voordelen heeft zelf zaken te maken: de kwaliteitscontrole is beter én het kan zelfs goedkoper zijn, omdat spullen soms slimmer en dus goedkoper gefabriceerd kunnen worden als je de techniek beheerst.

Er is natuurlijk nog een voordeel: het is goed voor het imago. En je leert er enorm van. Paradigm plukt zonder meer de vruchten van zelf fabriceren: van een draadje tot een complete unit, versterkertrap en speakerbehuizing.

Video interview Greg Salt, Paradigm

Foto’s fabriek Paradigm

Gerelateerde berichten

hegel-bent-holter-sound-engine-hegel

Video Bent Holter – Hegel Sound Engine

Bent Holter heeft tijdens ons bezoek alles uitgelegd over de Hegel Sound Engine. Een analoog chipje dat vervorming drastisch kan drukken. Wij hebben zijn presentatie helemaal vastgelegd op video. Het is even een zit, maar gelooft u ons maar: het is interessante kost!

Matrijs maken vinyl

Hoe wordt vinyl gemaakt? Een blik bij Record Industry

Muziek is emotie. En bij de liefhebbers van de betere apparatuur speelt dan ook nog de apparatuur zelf mee. En het medium. Vraag een liefhebber van streaming naar vinyl en er ontstaat een heftig gesprek. Maar daar gaan we het nu niet over hebben. Wij waren benieuwd naar hoe vinyl nu eigenlijk gemaakt wordt. We […]

Geef een reactie